Brexit trekt eerste Europese ondernemers al naar Nederland

De eerste Engelse Brexit client is binnen voor INCO Business Group, de Amsterdamse adviesorganisatie die het Nederlandse vestigingsklimaat promoot.
Naar verwachtingen zullen tientallen ondernemers zich de komende weken gaan melden, waarbij flinke investeringen in Nederland worden verwacht.


De eerste ondernemer die vanmorgen de knoop heeft doorgehakt, zal investeren in een onderneming in Nederland, waarbij de afweging wordt gemaakt tussen Amsterdam en Breda, aldus Dennis Vermeulen, algemeen directeur bij INCO.

Diverse Engelse ondernemers hebben zich vanmorgen gemeld om een onderneming in Nederland te starten. Het betreft partijen die handelen op de Europese markt, met name in de private sector, maar het betreft ook projecten voor de Europese commissie.

Het is de verwachting van INCO (www.incobusinessgroup.com) dat hun 'Ambassadeurs' in Dubai, China en India het eenvoudiger zullen krijgen om hun cliënten zover te krijgen om te investeren in Nederland, in plaats van Engeland.

Het doel van de meeste ondernemers is namelijk om de complete Europese markt de bedienen, en de fragiliteit van de Britse Pond, en het vertrekken uit de EU levert momenteel veel (juridische en economische) onzekerheden op.

Zelfs bedrijfsadviseurs uit Engeland starten nu met de promotie van het vestigingsklimaat van Nederland aan hun buitenlandse cliënten, en INCO Business Group zal komende maand naar Londen gaan om de eerste samenwerkingen te sluiten.

INCO Business Group

plaats:
Teteringen
website:
http://www.incobusinessgroup.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234