HBO rolt 4 juli rode loper uit voor Wolvenburg-gevangenis in Utrecht

Op maandagavond 4 juli rolt HBO Nederland de rode loper uit voor de Wolvenburg-gevangenis in Utrecht. Geheel toepasselijk vindt daar de première van The Night Of plaats. In deze nieuwe miniserie van HBO wordt een New Yorkse man opgepakt voor de mogelijke moord op een jonge vrouw. Een week voor de officiële start zullen de genodigden de eerste aflevering bekijken maar niet voor ze uit één van de aanwezige Escape Rooms zijn ontsnapt.

Verscheidene bekende Nederlanders hebben al te kennen gegeven de première bij te wonen waaronder Lieke van Lexmond, 'mol' Klaas van Kruistum, Penoza's Niels Gomperts, musicalster Vajèn van den Bosch, presentatrice/actrice Nadia Palesa en ook de 12 misdadig mooie Miss Nederland finalisten geven acte de présence.

Wij attenderen de Nederlandse (foto)pers er graag op dat men zich kan aanmelden voor een plek aan de rode loper. In verband met een beperkt aantal plaatsen aan de rode loper willen wij u vriendelijk verzoeken om uw aanwezigheid kenbaar te maken via press@itsHBO.nl.

Praktische informatie:
Wat: rode loper tere ere van The Night Of
Wanneer: maandag 4 juli van 19:00 - 19:30 uur. Persaccreditatie: 18:45 uur
Waar: De Wolvenburg-gevangenis, Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal neemt u contact op met:

HBO Nederland
Jeroen Roovers I PR & Communications Manager
E-mail: press@itshbo.nl
Telefoon: +31 (0) 20 240 27 05 / +31 (0) 6 52 75 81 88
www.pressroom.itshbo.nl

Over The Night Of
Gecreëerd door Steven Zaillian (Schindler's List) en Richard Price (HBO's The Wire) verhaalt The Night Of een gecompliceerde moordzaak vol culturele en politieke boventonen. De jonge Naz besluit de taxi van zijn vader te nemen om naar een nachtfeest in Brooklyn te gaan. Tijdens een korte stop stapt een mysterieuze vrouw bij hem in de taxi. Volledig in de ban van haar verschijning brengt Naz de nacht met haar door. Wanneer Naz ontwaakt, treft hij het meisje levenloos aan op bed. Volledig in paniek slaat hij op de vlucht. Wat volgt is een spannend politieonderzoek, de gerechtelijke procedure, het strafrechtelijk systeem en het verwilderde vagevuur van Rikes Island, waar Naz zijn vonnis afwacht. In The Night Of schitteren John Turturro (O Brother, Where Art Thou?) en Riz Ahmed (Nightcrawler). De 8-delige miniserie van HBO is geschoten in New York City en is gebaseerd op de succesvolle BBC-reeks Criminal Justice van Peter Moffat. The Night Of is vanaf 11 juli elke maandag bij HBO te zien. Meer informatie: http://www.itshbo.nl/films-series/series/the-night-of/seizoen-1.

HBO NL

plaats:
Utrecht
website:
http://www.itshbo.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234