Obelink zet levering op zelfde dag in tegen last minute vakantiestress

Spoedlevering uniek in campingbranche

WINTERSWIJK, 20160623 -- Obelink is de eerste in de campingbranche die bestellingen dezelfde dag kan leveren. Zo gaat vrijetijdsmarkt Obelink vakantiestress te lijf en is het bedrijf de eerste speler binnen de recreatiesector die deze supersnelle levering aanbiedt.

Op vakantie gaan is een heerlijk vooruitzicht. Toch kan last minute inpakstress het vakantiegevoel behoorlijk de kop in drukken. De gedachte aan ontbrekende, kapotte of vergeten spullen vlak voor of tijdens de reis bezorgt menig vakantieganger dan ook zweetdruppels op het voorhoofd. Vrijetijdsmarkt Obelink gaat vakantiestress te lijf met de nieuwe bezorgservice 'Obelink snel in huis' waarbij bestellingen nog dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 worden bezorgd.

Met een glimlach op vakantie
Door de nieuwe spoed bezorgservice is het voor klanten dus mogelijk om een bestelling nog op dezelfde dag te laten leveren. Ideaal als je vlak voor vertrek toch nog iets mist, tijdens de vakantie met defecte of vergeten materialen wordt geconfronteerd of gewoon ongeduldig bent. Bestellingen worden namelijk niet alleen aan huis, maar ook op andere locaties in Nederland geleverd. Dus bijvoorbeeld ook op de camping. Een kapotte tent, lek luchtbed of vergeten haringen hoeven dus niet langer spelbreker te zijn.

Uniek in vrijetijdssector
Obelink is niet het eerste bedrijf in Nederland dat same day delivery aanbiedt, maar wel de eerste binnen de campingbranche. Volgens commercieel directeur Berry Velthuis is de spoedlevering een extra service richting klanten die met een goed gevoel op vakantie willen vertrekken. De introductie van de service komt volgens hem met het oog op het startende vakantieseizoen dan ook precies op het juiste moment. "In onze megastore in Winterswijk zien we elk jaar weer klanten die voor of tijdens hun vakantie toch nog iets nodig hebben. Met deze nieuwe service bieden we klanten de mogelijkheid om langs te komen in de winkel of het op locatie te laten bezorgen. Zo maken we het onze klanten ook tijdens de vakantie zo gemakkelijk mogelijk", aldus Velthuis.

Bezorger zelfde avond nog voor de deur
De Obelink snel in huis service is mogelijk voor het grootste gedeelte van het assortiment. De service is op alle werkdagen en zaterdag mogelijk voor bestellingen die voor 12.00 's middags zijn geplaatst. In dit geval staat diezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 nog een bezorger met het pakket aan de deur.

Obelink

plaats:
WINTERSWIJK

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234