EMS: nieuwkomer met tientallen jaren ervaring

ALMELO, Nederland, June 23, 2016 /PRNewswire/ --Nederlands-Duits engineeringbedrijf stelt zijn knowhow voor het eerst ter beschikking van de luchtvaart 
EMS heeft zijn dienstenaanbod uitgebreid tot de lucht- en ruimtevaartsector. Het Nederlands-Duitse engineeringbedrijf komt op deze markt als gekwalificeerd aanbieder van geavanceerde warmtebehandelings- en hardsoldeeractiviteiten die het voortaan kan verrichten voor klanten in de gehele internationale lucht- en ruimtevaartindustrie.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381999 )

Warmtebehandelings- en soldeeractiviteiten  
"Wij zijn ervan overtuigd dat aerospacebedrijven veel profijt zullen hebben van de decennialange ervaring die we de markt te bieden hebben," aldus Managing Director Pieter Folkers van EMS. "We hebben onze kennis opgedaan met vele jaren werken in de streng gereguleerde nucleaire industrie, en zijn er nu klaar voor om die expertise ook te delen op de markt van lucht- en ruimtevaart. We bieden geavanceerde diensten op het gebied van warmtebehandeling en hardsolderen voor vrijwel elk denkbaar metalen onderdeel."
EN9100-gecertificeerd 
Als gekwalificeerd aanbieder levert EMS technische expertise en ontwerpcapaciteiten waarmee het zijn opdrachtgevers helpt tijdig aan hun kwaliteitseisen te voldoen. De toetreding van EMS tot de aerospacesector is mogelijk gemaakt doordat moederbedrijf ETC onlangs voor ETC Nederland het certificaat "EN 9100" voor "Brazing and Heat Treatment of Aircraft parts" heeft ontvangen. Alleen bedrijven met deze kwalificatie mogen als leverancier in de lucht- en ruimtevaartindustrie optreden.
EMS is een Nederlands-Duits engineeringbedrijf, gevestigd in Almelo (Nederland) en Jülich (Duitsland). We zijn een toonaangevend producent van geavanceerde en hoogwaardige CFRP-producten en gespecialiseerd in EB-lassen, precisie buizen en warmtebehandeling.

 
Contact: 
Lianke Gerdzen, Communication Officer 
+31-546-54-5562 / contact@ems-evolves.com 
Twitter: @EMS_evolves 
http://www.ems-evolves.com 


 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381999


EMS

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234