Sensation Amsterdam onthult kunstwerken In A'dam Lookout

Topfotograaf Reinier van der Aart legt bekende Nederlanders vast als 'angel' en 'demon'

Vanavond vond de pre celebration van Sensation Amsterdam plaats. In de A'DAM Lookout zijn negen unieke 'Angels and Demons' kunstwerken onthuld van onder andere Kim Feenstra, Valerio Zeno, Oscar Aerts en Fajah Lourens. Deze kunstwerken waren alleen vanavond door een select gezelschap te bezichtigen. De expositie vormt de kick-off van de nieuwe show van Sensation op 2 juli in de Amsterdam ArenA. Dit jaar wordt er met het Angels and Demons thema eenmalig gebroken met de strikt witte dresscode en krijgen bezoekers een ticket met een zwarte óf een witte dresscode toegewezen.

Reinier van der Aart: "Ik heb foto's gemaakt van individuen. Ik vind het heel mooi om te zien hoe met de lenticulaire druktechniek die gebruikt is, in één foto verbeeld wordt hoe zelfs deze zachtaardige individuen een duiveltje kunnen worden."

De laatste kaarten van de wereldpremière van 'Angels and Demons' zijn nog in de verkoop.

Geplaatst in:

Accreditatie Sensation Amsterdam 2016
Journalisten die een review willen verzorgen van de nieuwe show in de Amsterdam ArenA en/of artiesten, dj's of medewerkers van Sensation willen interviewen, kunnen zich aanmelden via: http://www.sensation.com/press. Let op: er is beperkt plaats.

Beeldmateriaal
HiRes beeldmateriaal van de expositie en Sensation 'Angels and Demons' is te downloaden via http://www.sensation.com/press. Alle persmaterialen zijn geschikt voor publicatie en rechtenvrij te gebruiken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Het PR Bureau
T: +31 (0)20 - 670 22 32
E: sensationpress@hetprbureau.nl

Sensation

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234