Iedereen kan nu ambassadeur van zijn of haar regio worden

'Iedereen kan nu ambassadeur van zijn of haar regio worden'

Ondernemersduo komt met innovatief concept

Heb je weleens van het strijkijzermuseum gehoord? Nee? Toch bestaat het. En wist je dat in het dorpje De Rijp het allerkleinste snoepwinkeltje van Nederland te vinden is? Ook niet? Toch bestaat het! Behalve deze twee bijzonderheden zijn er nog duizenden andere 'verborgen snoepjes' voor liefhebbers. Denk aan bijzondere evenementen, leuke doe-dingen, allerlei nieuwtjes, bezienswaardigheden, bedrijfsaanbiedingen en bijvoorbeeld workshops. Vaak weet je in je eigen dorp of stad haarfijn waar dat gekke museum zit, en weet je dat het op de derde dinsdag van de maand brocantemarkt is of dat je op zaterdagavond om precies 6 uur binnen moet zijn bij dat goede restaurant, omdat je dan de beste plekjes krijgt. Jammer dat deze weetjes vaak vooral bekend zijn bij de eigen bewoners van een dorp of stad en juist niet bij bezoekers, die een weekend of dagje weg gaan in een voor hen onbekend gebied.

Michel IJpelaar en Stef Bouwhuis hebben het initiatief genomen, om al die aantrekkelijke informatie uit de haarvaten van onze samenleving naar boven te halen. Het ondernemersduo is begonnen met de zoektocht naar veertig regionale ambassadeurs die via een nieuw platform op gebied van vrijetijdsbesteding inzichtelijk maken wat voor moois er allemaal te beleven valt!

Regionale ambassadeurs

"We zijn voornemens samen met deze veertig ambassadeurs ons landelijk platform te vullen met een zo breed mogelijk pakket aan lokale wetenswaardigheden en interessante aanbiedingen. Iedereen kan direct zien wat er allemaal te doen en te beleven valt. Een bezoek aan het platform moet de bezoeker blijven verrassen!" Het ondernemersduo is nog op zoek naar een aantal van deze ambassadeurs. Ambassadeurs weten wat er in hun regio speelt, zijn op de hoogte van alle nieuwtjes en voelen haarfijn aan welke informatie geschikt is voor het online platform. Tussen het team van ambassadeurs zitten al gedreven journalisten, vertegenwoordigers en fotografen. Meestal zijn de ambassadeurs van alle markten thuis en combineren ze deze bezigheden met gemak. De ambassadeurs bezoeken regionale bedrijven, stichtingen of organisaties op gebied van vrijetijdsbesteding en bouwen zo aan een netwerk. Zodra er iets nieuws te melden valt is de ambassadeur als eerste op de hoogte en neemt hij stappen om die informatie zo snel mogelijk publiek te maken. Daarvoor maakt hij gebruik van zijn collega's binnen het platform en journalisten daarbuiten.

Team met ambitie

"Leuk om te zien dat ons team nu al bruist van de energie. Maar we willen meer! Een groter team met veel ambitie! Door alle krachten uit de regio te bundelen, wordt de boodschap over een leuk weekend of een vakantie in een bepaalde regio steeds 'smakelijker', zodat er een win-win situatie ontstaat voor bezoekers én voor ondernemers in de sector", aldus de twee initiatiefnemers van het nieuwe platform. Mensen die meer informatie willen over het initiatief kunnen een mail sturen naar info@yubbler.nl of bellen naar Michel IJpelaar of Stef Bouwhuis op 0299-454045.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel IJpelaar of Stef Bouwhuis, via tel: 0299-454045.
Ook kunt u een mail sturen naar michel.ijpelaar@yubbler.nl

Yubbler

plaats:
AMSTERDAM

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234