Trade Finance Solutions breidt uit naar Europa

AANSTELLING VAN BRANCHEVETERAAN ALS EUROPEES HOOFD
MIAMI, 22 juni 2016 /PRNewswire/ -- Trade Finance Solutions ("TFS" of het "Bedrijf"), de internationale leverancier van werkkapitaal en wereldwijde handelsfinanciering, heeft haar uitbreiding naar Europa ingezet met de opening van haar VK-hoofdvestiging in de Londense City. Het Bedrijf heeft een zeer ervaren team van kredietverstrekkers verworven, aangevoerd door Chris Ash, expert op het gebied van gestructureerde en bedrijfsfinanciering, die de rol van President van TFS Europe en hoofd van de Londense vestiging op zich zal nemen.

TFS biedt financieringsmogelijkheden in mondiale markten verspreid over drie continenten voor distributeurs, producenten, leveranciers en detailhandelaren. De opening van het kantoor in Londen stelt TFS in staat haar uitbreiding voort te zetten in Europa en haar snel groeiende klantenbestand effectief te bedienen en zo efficiënte alternatieven te bieden voor de traditionele, inflexibele diensten die worden aangeboden door banken en financiële dienstverleners.

"Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor TFS en maakt het mogelijk om de uitbreiding van ons wereldwijde bereik te continueren", aldus Steve McDonald, President van TFS. "We zijn erg verheugd om een brancheveteraan als Chris te verwelkomen binnen ons team, gegeven zijn uitgebreide ervaring met de levering van handelsfinancieringsproducten aan bedrijven door heel Europa en zijn kennis van financiële markten wereldwijd."

Ash is een gevestigde leider binnen de branche van alternatieve financiering, heeft ruime bestuurlijke en technische expertise en wordt regelmatig door de media gevraagd naar zijn inzichten over de Europese financiële markten en mondiale handel.

De nieuw aangestelde President van TFS Europe Chris Ash licht toe: "Ik ben zeer enthousiast over mijn toetreding tot TFS en ik ernaar uit een bijdrage te leveren aan de uitbreidingsplannen in Europa en daarbuiten. Ons Londense team heeft lokale marktkennis, een breed relatienetwerk met industriële deelnemers en een aanzienlijke pijplijn van mogelijkheden."

TFS werd opgericht in 2006 en heeft, naast de nieuwe vestiging in Londen, grote bedrijfskantoren in het Canadese Toronto en Miami, Florida.

OVER TRADE FINANCE SOLUTIONS, INC.Trade Finance Solutions levert commerciële financieringsmogelijkheden voor bedrijven en handelaren van ieder formaat die op zoek zijn naar veilige, efficiënte alternatieven voor traditionele, inflexibele diensten die worden aangeboden door banken en financiële dienstverleners. Het Bedrijf bedient mondiale markten verspreid over drie continenten waaronder cliënten zoals distributeurs, leveranciers en detailhandelaren.

TFS Inc. heeft grote bedrijfskantoren in het Canadese Toronto en Miami, Florida en heeft plaatselijke vertegenwoordiging in New York en los Angeles. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in de Londense City. Kijk voor meer informatie op www.tradefinancesolutions.com [http://www.tradefinancesolutions.com/].


Trade Finance Solutions


CONTACT: Lisa Rubano-Volansky, T: (724) 979-4293, E:lrubano@50wordsmarketing.com


Web site: http://www.tradefinancesolutions.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234