Baidu Takeout Delivery heeft nu een strategisch samenwerkingsverband met SUNMI

- SUNMI cruciaal in het versnellen van de revolutie op de markt voor afhaalmaaltijden

- SUNMI's overname van afhalenSJANGHAI, 21 juni 2016 /PRNewswire/ -- SUNMI Technology Co., Ltd heeft zijn strategische partnerschap aangekondigd met Baidu Takeout Delivery. Deze samenwerking staat symbool voor het nieuwe tijdperk van industriële segmentatie en de ontwikkeling die de O2O-afhaalservice doormaakt.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381700 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381700]

Baidu Takeout Delivery wil gebruikers een optimale service bieden bij het afhalen en wil met nieuwe hardware de loyaliteit van verkopers verbeteren. Het bedrijf heeft vergaand marktonderzoek uitgevoerd voordat het besloot in zee te gaan met SUNMI als strategische partner om zo het succes van dit nieuwe initiatief te verzekeren.

SUNMI Technology Co., Ltd is een innovatieve onderneming die twee keer financiering heeft ontvangen van Xiaomi Tech en aanvullende fondsen van China Internet Plus Holding Ltd. (het strategische partnerschap tussen Meituan and Dianping).

Bovendien heeft SUNMI 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hardware, waardoor het bedrijf de perfecte partner is voor dit nieuwe project. Jack Lin, de oprichter van SUNMI, had het volgende te zeggen: "SUNMI's concurrentievoordeel ligt in het ontwikkelen van hardware en het leveren van basisservices. We willen dat O2O-platforms beter klanten van dienst kunnen zijn."

SUNMI ontwikkelt optimaal beveiligde besturingssystemen voor Android die speciaal worden gemaakt voor intelligente commerciële toepassingen: SUNMI UI. Met dit systeem kunnen verkopers niet alleen bestellingen ontvangen, maar ook apps downloaden voor allerlei doeleinden, waaronder wachtrijen, reserveringen, verificatie, kassa's en het beheren van leden.

Volgens Pater Li, SUNMI's CMO, bestaat de eerste aankoop van Baidu Takeout Delivery van de SUNMI V1-producten al uit meer dan 50.000 eenheden, een aantal dat uiteindelijk waarschijnlijk oploopt tot meer dan 100.000. Deze intelligente SUNMI V1-terminals worden voornamelijk aangepast om afhaalbestellingen te verwerken.

http://www.sunmi.com/english/ [http://www.sunmi.com/english/] https://www.linkedin.com/company/sunmi [https://www.linkedin.com/company/sunmi]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381700


Sunmi


CONTACT: Mevrouw Yan Zhong, +86-189-1665-6236, zhongyan@sunmi.com


Web site: http://www.sunmi.com/english/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234