Flevosap introduceert eerste mix van fruit en groente: appel-rabarber

In week 25 breidt Flevosap uit met een nieuwe variant: appel-rabarber. Inmiddels volop verkrijgbaar bij diverse grote supermarkten. Deze geslaagde combinatie van fruit en groente is al populair in onder meer moes, jam en gebak. En nu ook als heerlijke dorstlesser!

De combinatie van fruit en groente is een primeur voor Flevosap. De variant is jaarrond te koop. In het schap laat de glazen 1L- fles zich makkelijk herkennen aan de kenmerkende vorm en de vrolijke appel en rabarberstelen op het etiket. De rabarber verwerken we overigens op dezelfde ambachtelijke manier als al het Flevosap-fruit: met behoud van zoveel mogelijk vezels. Dat zorgt voor sap waar je de smaak ziet zitten.

Over appels en rabarber
Appels worden ook wel superfruit genoemd. Vooral vanwege pectine, dat cholesterol helpt voorkomen en verlagen. Dat is goed voor hart en bloedvaten! Rabarber is niet alleen lekker, maar bezit ook medicinale eigenschappen. Dat wisten de Chinezen al rond drieduizend jaar voor onze jaartelling. Zo zit er in rabarber appelzuur, waarvan wordt gezegd dat dit het bloed reinigt. Nog een bewijs dat appels en rabarber een topteam vormen!

Over Flevosap
Flevosap is een premiummerk binnen het segment vruchtensappen. Aan het fruitsap worden geen smaak- en kleurstoffen toegevoegd, zodat alleen de pure appel en ander fruit op ambachtelijke wijze worden gebotteld en gedronken. Het assortiment omvat de varianten appel, appel-aardbei, appel-cassis, appel-citroen, appel-kers, appel-peer, appel-sinaasappel, peer, peer-cranberry, sinaasappel, appel-peer-zwarte-bes, appel-rabarber, en de seizoensvarianten Winteravond en Zomerdag. Ook zijn appel, appel-aardbei, appel-sinaasappel en sinaasappel in de horeca verkrijgbaar in een 200-ml flesje.

Geplaatst in:

Het bijgevoegde beeldmateriaal is vrij van rechten. Voor meer informatie of beelden in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Alex Poortinga, salesmanager, 0321 - 33 17 42 of verkoop@flevosap.nl. Wij stellen het op prijs als u een pdf van uw gedrukte bericht of link van uw digitale bericht mailt.

Flevosap bv

plaats:
Biddinghuizen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234