Segway opent nieuw Europees kantoor in Amsterdam

Segway Europe, leverancier van persoonlijk elektronisch vervoer, opent een nieuw Europees kantoor in Amsterdam. Vanuit dit kantoor is Segway in staat de EMEA-markt beter te bedienen met een uitgebreid assortiment van zowel business-to-business-producten van Segway als nieuwe consumentenproducten van Ninebot by Segway. Bij de officiële opening, die plaatsvond op 21 juni 2016, was CEO Lufeng Gao aanwezig.

Segway Europe maakt de volledige productielijn van beide merken beschikbaar voor zowel de business-to-business- als de consumentenmarkt. Vanuit het Amsterdamse kantoor boort Segway Europe deze markten nu ook aan voor de gehele EMEA-regio, wat onder meer professionele distributie mogelijk maakt. Daarnaast is Segway in staat om vanuit het kantoor de service voor deze regio centraal aan te sturen en meer marketingactiviteiten te ondernemen. De komende maanden introduceert Segway twee modellen voor een breed publiek: de Ninebot One S2 en de Ninebot Mini Pro.

Dennis Hardholt is als President Segway Europe verantwoordelijk voor de introductie van Segway- en Ninebot by Segway-producten in de regio EMEA. "Met dit Europese hoofdkantoor kunnen we nu ook de markt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uitstekend bedienen. We maken direct een aantal nieuwe consumentenproducten beschikbaar als aanvulling op onze bestaande productlijn. Deze nieuwe Ninebot by Segway-modellen fungeren zowel als korte-afstandsvervoermiddel alsmede vrijetijdsproduct, en maken het dagelijks leven leuker en gemakkelijker."


Over Segway
Segway Europe is opgericht door Ninebot Ltd. uit Beijing en brengt Segway en Ninebot bij elkaar; twee toonaangevende merken in korte-afstandsvervoermiddelen. Samen richten ze zich op research & development, productie, sales en service in transportmiddelen voor korte afstanden, met als doel die branche snel te ontwikkelen. Beide merken hebben veel aandacht voor het naadloos verbinden van producten met smartphones en het integreren van bestaande technologieën en toekomstconcepten, zoals spraakinteractie en gezichtsherkenning met roboticaproducten; producten die zeer interactief zijn en aansporen tot slimmer leven. In juni 2016 opende Segway Europe de deuren van zijn kantoor in Europa te Amsterdam.

Ga voor meer informatie naar www.segway.com 

Segway Europe

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.segway.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234