Youtuber Furtjuh geeft startsein eerste DIY workshop HEMA

Nederlandse scholieren customizen schoolspullen

Donderdag 23 juni organiseert HEMA in haar filiaal aan de koopgoot in Rotterdam haar eerste DIY (Do It Yourself) workshop van deze zomer. Het warenhuis organiseert de workshops speciaal voor scholieren om hen te inspireren hun nieuwe schoolspullen te customizen, een ware trend onder jongeren. HEMA verwacht honderden dolgelukkige jongeren te verwelkomen tijdens het event. De immens populaire YouTuber Rutger Vink (Furtjuh) is namelijk bij de feestelijke start aanwezig om scholieren te voorzien van tips voor het nieuwe schooljaar en de nieuwe schoolagenda's te signeren. Inschrijven voor de Meet & Greet kan vanaf maandag 20 juni 10:00u via www.hema.nl/schoolactie.

Programma
11:45u: Inloop pers
12:00u: Start interviewsessie Furtjuh YouTuber (Rutger Vink) voor pers
12:30u: Einde interviewsessie Furtjuh
13:00u: Start inloop DIY workshop
13:30u: Start Meet & Greet Furtjuh
14:30u: Einde persmoment
18:00u: Einde programma

Scholieren kunnen op 23 juni vanaf 13:00u aanschuiven bij de DIY (Do It Yourself) workshop in het Rotterdamse filiaal aan het Beursplein. Onder leiding van twee creatives personaliseren jongeren hun school-items met b.v. washi-tape, stickers en schoolbordverf. Iedereen die kans wil maken op een persoonlijke back to school tip én handtekening op een HEMA school-item van vlogger Furtjuh, kan zich aanmelden via de website van HEMA.

Eigen school, eigen ding
Met de zomervakantie in het vooruitzicht oriënteren jongeren zich massaal op de nieuwe musthaves voor het komend schooljaar. Belangrijk voor jongeren is dat ze met deze items hun eigen identiteit kunnen neerzetten, zo blijkt uit onderzoek van HEMA onder 1000 jongeren. Meer dan de helft (53%) van de jongeren customizet hun schoolspullen om zo een eigen stijl te creëren. HEMA helpt scholieren hierin een handje met een speciale website waar o.a. DIY tips van bekende YouTubers op te vinden zijn en met verschillende workshops door het hele land. Het uitgebreide schoolassortiment van HEMA is vanaf 20 juni bij alle filialen verkrijgbaar.

HEMA

plaats:
Rotterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234