Crowdynews breidt toegang tot curatie van sociale media uit met gratis aanbod

Uitgevers, ongeacht hun grootte, kunnen nu het beste van het sociale web integreren in hun sites

GRONINGEN, Nederland, 20 juni 2016 /PRNewswire/ -- Crowdynews [http://www.crowdynews.com/], het grootste platform voor de curatie van sociale media ter wereld, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Crowdynews Free [http://www.crowdynews.com/trial?utm_campaign=Free%20to%20Paid&utm_medium=Press%20Release&utm_source=PR], een voorverpakte versie van de Breaking Burner-oplossing van het bedrijf. Met Crowdynews Free kunnen zowel kleine als grote uitgevers de stem van het publiek op het sociale web direct en snel en eenvoudig naar hun websites brengen.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO]

Met Crowdynews Free kunnen uitgevers het volgende:-- Voorzien in een landingspagina die rijk is aan sociale inhoud voor
bezoekers die bij de site komen via sociale netwerken
-- Artikelen of geplaatste inhoud verrijken met content vanuit sociale
media
-- Meer mogelijkheden scheppen voor lezers om actief met de inhoud bezig te
zijn en ze zo aanmoedigen om langer op de site te blijven

"Consumenten verwachten van uitgevers een complete en volledige berichtgeving, of het nu gaat om zich ontwikkelend nieuws, populaire verhalen of oude favorieten, en sociale media maken een belangrijk deel van die conversatie uit", aldus Jeroen Zanen, CEO en medeoprichter van Crowdynews. "We zijn er blij mee dat we erin slagen om de curatie van sociale media - en de stem van het publiek - meer toegankelijk te maken voor de bredere markt met Crowdynews Free, zodat uitgevers meer van het totale verhaal kunnen vertellen".

Deze gratis versie van Crowdynews geeft degenen die zich registreren toegang tot een twaalftal vooraf gedefinieerde en vooraf gecureerde onderwerpen waaruit gekozen kan worden, inclusief onderwerpen over wereldnieuws, Amerikaanse sporten, Engels voetbal, technologie, voedsel en meer. Standaardindelingen en -kleurenschema's vereenvoudigen de opzet, en de code die nodig is voor de website, wordt automatisch gegenereerd. Op die manier kunnen geïnteresseerde uitgevers snel aan de slag en kunnen ze meteen zien hoe gecureerde sociale media de content van hun site kan verrijken.

Geïnteresseerde partijen kunnen onmiddellijk aan de slag met Crowdynews Free door http://www.crowdynews.com/trial [http://www.crowdynews.com/trial?utm_campaign=Free%20to%20Paid&utm_medium=Press%20Release&utm_source=PR] te bezoeken.

Over Crowdynews
Crowdynews is het grootste curatieplatform voor sociale media ter wereld, dat sociale content aanbiedt op de wereldwijde markt van nieuwsmedia. Wij zijn de definitieve one-stop shop voor het automatiseren van het in real-time combineren van relevante en veilige sociale content van Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo en meer met redactionele inhoud. Met behulp van kunstmatige intelligentie en de verwerking van natuurlijke taal stellen wij onze klanten in staat om "het volledige verhaal" te vertellen", door hun eigen content te verrijken met foto's, video's, ooggetuigenverslagen en opinies die via de sociale media worden gedeeld. Voor meer informatie bezoekt u www.crowdynews.com [http://www.crowdynews.com/] of volgt u ons op Twitter @Crowdynews [http://www.twitter.com/crowdynews].Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160208/330590LOGO


Crowdynews


CONTACT: Allyson Barr, Allyson@crowdynews.com, 617-599-2420


Web site: http://www.crowdynews.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234