NOVISOURCE VERSTERKT BASIS VOOR VERDERE GROEI

In de komende tijd zal Novisource een pakket aan kostenbesparende maatregelen doorvoeren. Doelstelling is een efficiëntere en effectievere organisatie met een verbeterde winstgevendheid.

Een structurele verlaging van de operationele kosten zal ook extra ruimte creëren voor de verdere groei en ontwikkeling van Novisource. De eenmalige kosten gemoeid met de structurele besparing komen in het eerste halfjaar bovenop de kosten die samenhangen met het aftreden van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur eerder dit jaar.

De financiële positie van Novisource is onverminderd sterk. Meer informatie volgt bij de bekendmaking van de halfjaarcijfers eind augustus.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Eric Drossaert, CEO
+31 (0)30 850 44 44
ir@novisource.nl

Disclaimer
Dit persbericht is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Bij onduidelijkheden is de Nederlandse tekst doorslaggevend.
Over Novisource N.V.
Het merkenportfolio van Novisource N.V. (NOVI: AEX) bevat de merken Novisource Banking & Investments, Novisource Insurance & Pensions, Novisource Information Management, B-street en Diesis Consultancy.

Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema's op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in vooral de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Met Information Management richt Novisource zich ook op de sectoren Telecom, Technology en Utilities.

B-street matcht ZZP'ers op aantrekkelijke opdrachten op het snijvlak van business & ICT bij aansprekende opdrachtgevers binnen finance, zorg en e-commerce. Het gaat daarbij om tijdelijke opdrachten.

Diesis Consultancy is gespecialiseerd in complexe financiële administraties, processen en systemen. Diesis Consultancy heeft vooral kennis van applicaties zoals CODA, Icorp en SAP Business Objects.

Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen onze website www.novisource.nl, www.diesis.nl of
www.b-street.nl.

Novisource

plaats:
Nieuwegein

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234