ContourGlobal Kondigt de Verrekening Aan van haar Overnamebod voor al haar Senior Gedekte Obligaties van 7,125% die Vervallen in 2019

LUXEMBURG, 17 juni 2016 /PRNewswire/ -- ContourGlobal Power Holdings S.A. (de "Emittent") heeft vandaag de verrekening van haar eerder aangekondigde overnamebod in contanten (het "Overnamebod") aangekondigd voor al haar uitstaande senior gedekte obligaties van 7,125% die vervallen in 2019 (de "Obligaties"). Het Overnamebod verviel om 5:00 p.m., plaatselijke tijd in New York, op 14 juni 2016 (de "Vervaltijd"). Overeenkomstig de voorwaarden van het Overnamebod heeft de Emittent een bedrag van $256.599.000 aanvaard voor aankoop als de totale hoofdsom van de uitstaande Obligaties (ongeveer 51,32%), d.w.z. alle Obligaties die op een geldige manier zijn aangeboden en die niet zijn ingetrokken tot op de Vervaldatum.

De Emittent is van plan om alle Obligaties die niet zijn aangekocht in het Overnamebod op 6 juli 2016 terug te kopen.

Dit persbericht is alleen voor informatieve doeleinden en is geen aanbod tot aankoop noch een verzoek tot de aan- of verkoop van de Obligaties of enige andere effecten. Verder zal er geen aankoop van Obligaties plaatsvinden in een staat of jurisdictie waarin een dergelijk aanbod, verzoek of aankoop onwettig zou zijn vóór registratie of kwalificatie overeenkomstig de effectenwetgeving in die jurisdictie.

Over ContourGlobal

De Emittent is een financiële dochteronderneming in volledige eigendom van ContourGlobal L.P., een vrijgestelde commanditaire vennootschap gevestigd op de Kaaimaneilanden (samen met haar geconsolideerde dochterondernemingen, "ContourGlobal"). ContourGlobal is een toonaangevende ontwikkelaar en operator van groothandelsbedrijven in elektriciteitsopwekking met activiteiten in 20 landen wereldwijd.

Toekomstgerichte Verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. De werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillend zijn van die in de toekomstgerichte verklaringen. De Emittent is niet verplicht om de resultaten van eventuele herzieningen van deze toekomstgerichte verklaringen inzake gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van dit bericht, zoals bijvoorbeeld wijzigingen in de business activiteiten van ContourGlobal of onverwachte gebeurtenissen, openbaar te maken.


ContourGlobal


CONTACT: Patrick Massoni, VP - Investor Relations, +331-5383-9658,Patrick.Massoni@contourglobal.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234