Haven huurt managers Schaeuble en Fausel in om leiding te geven aan de Europese expansie

Haven kondigt de opening aan van haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Bazel, ZwitserlandBAZEL, Zwitserland, 16 juni 2016 /PRNewswire/ -- Haven kondigt met genoegen de opening aan van haar nieuwe kantoor in Zwitserland, dat zal fungeren als het centrum van de Europese activiteiten. Haven zorgt voor logistieke technologie voor de grootste grondstoffenhandelaars, voedselproducenten en bedrijven voor consumptiegoederen ter wereld. Het nieuwe kantoor is gevestigd in Bazel, Zwitserland en zal gericht zijn op het bedienen van klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150304/179635LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150304/179635LOGO]

Philipp Schaeuble, General Manager Europe, zal leidinggeven aan het nieuwe kantoor, waarbij hij meer dan 14 jaar ervaring in de Europese vrachtvervoersbranche met zich meebrengt. Marek Fausel, eerder Head of Ocean Freight bij Panalpina Switzerland, zal zich bij het bedrijf voegen als Vice President of Operations Europe.

"Wij kondigen met genoegen aan dat veteranen Philipp Schaeuble en Marek Fausel leiding zullen geven aan de Europese uitbreiding van Haven", zei CEO Matthew Tillman. "Haven zet zich in om onze klanten de beste ervaring te geven door gerespecteerde brancheleiders zoals Philipp en Marek te combineren met fantastische technologie."

"Na een succesvolle lancering in februari is het tijd voor uitbreiding. Wij kijken ernaar uit onze capaciteiten bij zowel klanten als vervoerders uit te breiden. Ons product voldoet aan een daadwerkelijke vraag en komt tegemoet aan de daadwerkelijke uitdagingen waarmee de branche te maken heeft, tot voordeel van iedereen die er mee te maken heeft", zei Schaeuble.

Haven stelt vervoerders in staat eenvoudig hun capaciteit te vergroten bij alle belangrijke transportbedrijven - meer dan 1200 van de belangrijkste logistiekbedrijven ter wereld - op meer dan 4500 bestemmingen. Met het nieuwe kantoor in Zwitserland wordt de Europese focus van Haven versterkt en wordt het accountbeheer voor een groeiende wereldwijde klantenbasis vergroot.

Over Haven, Inc. Haven werd opgericht in 2014 en is een door durfkapitaal gesteund bedrijf met kantoren in Singapore, Zwitserland en San Francisco. De technologie van Haven maakt effectieve gestroomlijnde internationale handel door middel van de automatisering van vrachtinkoop en - documentatie mogelijk. Neem voor meer informatie a.u.b. contact met ons op per e-mail info@haveninc.com [mailto:info@haveninc.com] of ga naar http://haveninc.com [http://haveninc.com/]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20150304/179635LOGO


Haven


Web site: http://www.haveninc.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234