Nieuwe manier van autoshoppen: Tooter

Met een knipoog naar het welbekende Tinder is er nu een App die de autoconsument razendsnel in contact brengt met de best denkbare occasion. Tooter is de mooiste showroom van Nederland die de optimale match tussen autozoeker en autobedrijf tot stand brengt.

Tooter is nieuw en uniek voor de verkoop van occasions. Met moderne techniek wordt ingespeeld op de nieuwe manier van communiceren. Tooter bereikt juist de via traditionele automotive media moeilijk te bereiken doelgroepen op een manier die wél bij hen past. Het gaat daarbij vooral om die grote groep shoppers tot 40 jaar die inmiddels helemaal gewend is om allerhande aankoopkeuzes via mobiel of tablet te bepalen. Tot nu toe was een digitale autozoektocht echter nog verre van aantrekkelijk. Daar brengt Tooter nu verandering in. Uitgegaan wordt namelijk van de behoeften en gebruikswensen van deze doelgroepen. Tooter stelt eerst vragen. Tooter inventariseert, matcht en leidt de consument altijd naar het optimale aanbod, naar de auto die geheel aan de wensen voldoet.

Tooter sluit dus direct aan op de vraag van de moderne consument en brengt via de App op Android of iPhone razendsnel de optimale match tot stand. En dat alles zonder allerhande banners waar de consument op de traditionele occasionportalen mee geconfronteerd wordt. Bij Tooter wordt iedere auto beeldvullend en optimaal gepresenteerd. Het kiezen van een auto moet immers vooral leuk zijn.

Optimaal presenteren

Tooter is ontwikkeld door Auto-Insite. Daar is ruim tien jaar ervaring in het optimaal presenteren van auto's. Precies die ervaring ligt aan de basis van deze unieke App. Alle aandacht gaat uit naar de presentatie van de auto. Iedere auto wordt zonder afleiding vertoond, in optima forma dus. De nieuwe Tooter App leert vervolgens van de persoonlijke voorkeuren, scherpt de wensen verder aan en leidt de gebruiker in een oogwenk naar het best aansluitende aanbod.

Tooter gaat vandaag van start

Alle Nederlandse autobedrijven kunnen gebruik maken van Tooter mits zij aan de kwaliteitseisen van Tooter voldoen. De eerste contacten daartoe zijn al gelegd, veel autobedrijven zijn al in de lucht bij Tooter. Wie dus niet wil wachten maar ook direct aan de slag wil kan contact nemen met het Tooterteam: toot@tooter.nl. Download in ieder geval vandaag nog de Tooter App voor Iphone of Android.

Over Grafi Offshore en Auto-Insite
Grafi Offshore BV is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in mediaproducties, IT en App-ontwikkeling. Het bedrijf is sinds 2006 gevestigd in het Brabantse Willemstad en heeft daarnaast een vestiging in Haarlem. De technische productontwikkeling vindt plaats in de eigen vestiging in Kathmandu, Nepal. In 2011 vond de overname plaats van autopresentatie specialist Auto-Insite; sindsdien is Grafi Offshore zich ook actief gaan richten op de automotive sector. In totaal werken er 100 mensen bij het bedrijf. Grafi Offshore is partner van MVO Nederland.

Voor meer informatie dan wel beeldmateriaal rondom dit bericht kunt u contact opnemen met:
Joep Hazeu // directie Tooter.
T 023-3034394
M 06-50983105
E toot@tooter.nl
tooter.nl

Tooter BV

plaats:
Willemstad/Haarlem

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234