Grammy winnaar 2 CHAINZ koopt kunstwerk Nederlandse Bram Reijnders

Miami, 12 december 2017

De Grammy winnaar van dit jaar in de categorie 'Best Rap performance' 2 CHAINZ kocht het kunstwerk van de in Amsterdam wonende kunstenaar Bram Reijnders Op de kunstbeurs Scope Art Miami. Tijdens de Miami Art Week viel de Rapper voor het kunstwerk gemaakt van fotografie en billboards uit Nederland, dat het samensmelten van culturen symboliseert.


Het gaat om het titelwerk van het nieuwe boek van de kunstenaar "Illusion Paradise" dat deze week voor het eerst werd getoond op de kunstbeurs.

Het werk gaat naar de studio in Atlanta van de invloedrijke rapper die onder andere vier maal de hoogste notering bereikte in de Amerikaanse Bilboard top 100 en nummers uitbracht met onder andere Kanye West en Drake.

"Ik dacht in eerste instantie dat het een drugsdealer was, vanwege de lucht die de entourage meedroeg en bovendien wilde hij ook een korting omdat hij niet zoveel geld had," verteld Reijnders. "Toen de Amerikanen om me heen na de deal begonnen te springen begreep ik dat het om de steenrijke rapper 2 CHAINZ ging."

Bram Reijnders is een van Europa's meest populaire kunstenaars met zijn bijzondere techniek en eigentijdse nieuwe pop thema's. Inmiddels is hij hard aan de weg aan het timmeren in de States.
www.abrahamart.com

Geplaatst in:

Beschikbaar voor interviews:
Bram Reijnders
bram@abrahamart.com
Tel. USA 0017862467805 bereikbaar tot dinsdagavond.
Vanaf woensdag weer in Nederland bereikbaar op het nummer 0621566995.

AbrahamArt

plaats:
Miami
website:
https://www.abrahamart.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234