The Bulldog opent op zaterdag 20 april nieuwe vestiging op Aruba

Bon bini The Bulldog! Op zaterdag 20 april opent The Bulldog een nieuwe vestiging te Palm Beach op ‘happy island’ Aruba. Een combinatie van een cocktailbar, restaurant en giftshop op het heerlijke tropische vakantie eiland in de warme wateren van de Zuidelijke Cariben. Het is de meest recente toevoeging aan de snel groeiende Bulldog-familie, die de wereldberoemde ‘Livingroom of Amsterdam’ over de hele wereld verspreidt. 

Midden in het Paseo Herencia Mall met vele stijlvolle winkels opent The Bulldog een nieuw café-restaurant. The Bulldog Aruba biedt zitplaats aan 90 personen en voorziet gasten van een verfijnde selectie van cocktails, smoothies en lekker eten. Met geregeld live-optredens van bands en DJs is het een relaxte plek om uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Net als in Amsterdam laat The Bulldog Aruba de gasten de typische Bulldog-sfeer proeven: uitnodigend, aangenaam en ontspannen. Een sfeer die naadloos aansluit bij de Caribische leefwijze. Zonder twijfel wordt dit ‘The Livingroom of Aruba’.

De historie van The Bulldog gaat inmiddels terug naar 1975 toen oprichter Henk de Vries de winkel van zijn vader overnam in het beroemde Amsterdamse Red Light District en deze plek veranderde in ’s werelds allereerste coffeeshop. Vandaag de dag is The Bulldog een internationale onderneming met meerdere vestigingen in onder andere Barcelona, Rome, Ibiza, Silver Star (Canada BC) en natuurlijk thuisbasis Amsterdam. 

“The Bulldog op het tropische eiland Aruba is een nieuwe droom die in vervulling gaat. De sfeer en mensen van het eiland passen perfect bij het gevoel dat wij als Bulldog-familie willen uitstralen; open, warm en ontspannen. Wij zijn er trots op dat we op dit mooie eiland onze volgende stap in onze internationale uitbreiding mogen zetten.”

The Bulldog Aruba

Paseo Herencia Mall

Palm Beach / Aruba

Geopend van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 01.00 uur

https://www.thebulldog.com/

The Bulldog

plaats:
Amsterdam
website:
https://www.thebulldog.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234