The Garage powered by Prestone® en GO terug tijdens Los Angeles Auto Show® en Automobility LA(TM) in december

Legendarische auto's, aftermarket accessoires en maatwerkvoertuigen in The Garage

GO komt met een nieuwe demozone buiten met een oppervlak van 3.000 square foot, waar bezoekers elektrische fietsen, scooters en persoonlijke mobiliteitsapparatuur kunnen testen.

LOS ANGELES, 9 november, 2017 /PRNewswire/ -- Met gepaste trots kondigt de organisatie van de Los Angeles Auto Show [http://laautoshow.com/] (LA Auto Show®) en AutoMobility LA [https://automobilityla.com/](TM) de terugkeer aan van The Garage, powered by Prestone®, en GO. Het is de tweede keer dat The Garage deel uitmaakt van de show. Op deze unieke bestemming in de South Hall vinden bezoekers one-of-a-kind voertuigen, de populairste aftermarket onderdelen, producten en accessoires, maatwerkvoertuigen en nog veel meer. GO, in het Atrium van de South Hall en de passage zal ook dit jaar weer de favoriete bestemming zijn voor de liefhebbers van smart mobiliteit die geïnteresseerd zijn in scooters, kickboards en elektrische fietsen.

http://mma.prnewswire.com/media/599556/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/599556/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

The Garage, met een oppervlak van 160.000 square foot ligt op een goed bereikbare locatie bij de South Hall van het Convention Center en ontvangt ruim 30 exposanten. Bezoekers van de AutoMobility LA en LA Auto Show kunnen in The Garage terecht voor demonstraties van aftermarket producten, ze kunnen er ook producten van verschillende merken kopen en maatwerkvoertuigen bewonderen. In The Garage zal Al & Ed's Autosound demonstraties car-wrapping geven, kunnen bezoekers bij de Custom Engraving Company maatwerknummerplaten aanschaffen en/of een bezoek brengen aan de Girls' Pit Stop waar YouTube-ster Jessicann auto-workshops voor vrouwen geeft.

Prestone [http://prestone.com/], dat zijn 90-jarig bestaan viert, toont ruimt 25 voertuigen, inclusief diens uit 1971 stammende, door de Ringbrothers gebouwde De Tomaso Pantera, een maatwerk 1966 Chevrolet C/10 Street Truck met de bijnaam "Unruly" en het meest recente model, een maatwerk AMC Javelin uit 1972, die eveneens door de Ringbrothers werd gebouwd. Bij Prestone zullen daarnaast ook de topauto's te zien zijn die hebben deelgenomen aan de unieke 90th Anniversary Rally, een rally ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum, die voorafgaand aan de LA Auto Show wordt gereden.

Naast Prestone, zullen dit jaar ook de volgende merken in The Garage aanwezig zijn:


-- AirWolf 3D [https://airwolf3d.com/]: Maak kennis met "The World's Most
3D-Printed Hellcat," een 2016 Dodge Challenger SRT Hellcat boordevol
maatwerk 3D-geprinte onderdelen die met behulp van AirWolf 3D-printers
werden geprint.
-- Ivan Tampi Customs [http://www.ivantampicustoms.com/]: De
autodidactische automobieldesigner toont zijn maatwerk Corvette-kits,
inclusief het nieuwste ontwerp, de XIK Widebody Kit voor de C7 Corvette
Stingray.
-- K1 Speed [http://www.k1speed.com/]: De nummer-1 in de VS op het gebied
van karting stelt diens signature go-karts ter beschikking voor het
nemen van foto's en biedt de mogelijkheid om met een draai aan het wiel
prijzen te winnen.
-- Yamaha [http://www.yamaha-motor.com/]: De iconische producent komt met
bootmotoren, e-bikes, ATV's, 4x4's, motorfietsen en helikopter-drones.
En in samenwerking met de muziekdivisie verzorgt een garageband, de
muzikale omlijsting. Hiervoor zijn een Disklavier piano, versterkers en
gitaren aanwezig.
"Fans kijken ieder jaar weer uit naar de displays en tentoonstellingen in de The Garage en GO, omdat de beide locaties volledig in het teken staan van wat Los Angeles beweegt - onze liefde voor coole en unieke auto's (oud en nieuw) en onze waardering voor alternatieve vervoerswijzen en levensstijl", aldus Lisa Kaz, Presidente van de LA Auto Show en AutoMobility LA. "De talloze op maat gemaakte auto's en het scala aan aftermarket accessoires, in combinatie met uitvindingen en producten geven een authentiek beeld van de diversiteit die de mobiliteit van de toekomst biedt."

Bij GO vindt de bezoeker vooraanstaande bedrijven op het gebied van persoonlijke mobiliteit, zoals Phantom Bikes, Propella Electric Bikes en URB-E, een top-10 onderneming in 2016. Nieuw dit jaar bij GO is de 3.000 square foot buitenruimte in de passage achter de West Hall van het Los Angeles Convention Center. In deze extra ruimte kunnen bezoekers terecht om de verschillende producten te testen. Zo kunnen bezoekers hier producten uitproberen van:


-- Micro-Kickboard [https://www.microkickboard.com/]: Het Zwitserse bedrijf
Micro-Mobility maakt scooters, kickboards en andere persoonlijke
mobiliteitsproducten voor alle leeftijdscategorieën.
-- Phantom Bikes [https://phantom-bikes.com/]: Het bedrijf, met
hoofdkantoor in San Diego, ontwerpt en bouwt gemotoriseerde fietsen,
zowel met gas- als elektrische aandrijving, die overal inzetbaar zijn.
-- Propella Electric Bikes [https://www.propellabikes.com/]: Elektrische
fietsen die speciaal worden ontworpen en ontwikkeld om de traditionele
look en uitstraling van de fiets te bewaren; gebruiksvriendelijk,
betrouwbaar en betaalbaar.
-- Razor USA [https://www.razor.com/]: Het Amerikaanse bedrijf werd in 2000
opgericht voor de introductie van diens inmiddels legendarische
kick-scooter. Het bedrijf ontwerpt en produceert tegenwoordig wereldwijd
persoonlijke vervoersmiddelen en andere elektrische berijdbare
apparatuur.
-- URB-E [https://www.urb-e.com/]: Deze leider op het gebied van opvouwbare
elektrische scooters en e-voertuigen voor gebruik in de stad van de
toekomst werd in 2013 opgericht.
The Garage en GO zijn toegankelijk voor de media en professionals in de automobielindustrie gedurende de AutoMobility LA, en geopend voor het publiek tijdens de LA Auto Show.

Kijk voor meer informatie over The Garage, GO en andere evenementen tijdens de AutoMobility LA en LA Auto Show van dit jaar op: Automobilityla.com [https://automobilityla.com/] en/of LAAutoShow.com [http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=15037769&msgid=63895&act=P2ZP&c=1453303&destination=http%3A%2F%2Flaautoshow.com%2F].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De eerste editie van de Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) vond plaats in 1907. De jaarlijkse beurs is elk jaar de eerste grootste Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen samengevoegd met de Connected Car Expo (CCE) en omgedoopt tot AutoMobility LA(TM), de eerste vakbeurs in de branche die de tech- en auto-industrie samenbrengt ten behoeve van de lancering van nieuwe producten en technologieën en om belangrijke kwesties aangaande de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 vindt plaats van 27 t/m 30 november in het Los Angeles Convention Center. Tijdens de beurs zullen de verschillende autofabrikanten nieuwe producten presenteren. LA Auto Show 2017 is open voor het publiek van 1 tot 10 december. LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zakendoet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media. LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en de organisatie is in handen van ANSA Productions. Voor het laatste nieuws en informatie over de show, kunt u ons volgen op LA Auto Show via Twitter op twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], via Facebook op facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of via Instagram https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/], en meld u ook aan voor alerts op: http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA op: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/].

Contactpersonen voor de media:
Brian Alexander/Amanda Niklowitz
JMPR Public Relations
(818) 992-4353
balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com]
aniklowitz@jmprpublicrelations.com [file://10.86.178.62/Users/ecates/Documents/LAAS/aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/599556/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/599556/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234