Autoverhuurset wordt eenvoudiger dankzij opening van platform voor onafhankelijke partijen door 's werelds grootste operator

MANCHESTER, Engeland, January 9, 2018 /PRNewswire/ --

Onafhankelijke autoverhuurbedrijven met kleinere wagenparken kunnen nu profiteren van een deel van de 8 miljoen autoverhuurreserveringen die jaarlijks door's werelds grootste online autoverhuurdiensten worden verwerkt.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/625582/Marketplace_Car_Hire.jpg )

Rentalcars.com heeft als eerste in de sector een nieuwe webdienst gelanceerd: Marketplace [https://www.rentalcars.com/marketplace/en/?utm_source=Newswire_IRE_NL_CY&utm_campaign=Newswire ] . Hiermee kunnen kleinere autoverhuurbedrijven worden weergegeven in de meer dan 95 miljoen zoekresultaten per jaar van klanten wereldwijd.

Marketplace [https://www.rentalcars.com/marketplace/en/?utm_source=Newswire_IRE_NL_CY&utm_campaign=Newswire ] is zodanig ontworpen dat operators de bezetting en winstgevendheid van hun vloot kunnen maximaliseren. De dienst biedt hen volledige controle over vloot, tarieven, kortingen en extra's.

Monjur Khan, manager bij Hummingbird Motors, een van de eerste aangemelde bedrijven, stelde: "Tot nu toe konden we ons niet bij makelaars aansluiten. Marketplace is eenvoudig te gebruiken en ik kan vaker en meer auto's inzetten. Ik heb nu reserveringen van klanten die ik vóór mijn aanmelding gewoonweg niet had kunnen krijgen."

Marketplace werd eerst gelanceerd in het V.K. en is nu ook beschikbaar in Ierland, Nederland en op Cyprus. Rentalcars.com heeft plannen om in de komende 12 maanden naar 20 landen uit te breiden, waardoor het aantal locaties en voor klanten beschikbare voertuigen wordt vergroot.

Het bedrijf is van plan om de leveringspartners die lid zijn van de dienst zorgvuldig te beheren. Zo wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van de klantendienst met de vraag en het aanbod overeenkomt.

Klanten die auto's op luchthavens en reishubs willen huren, worden al goed bediend. James Adams, Directeur Product & Commercial  van Rentalcars.com, verklaart de redenering achter Marketplace: "Naast de verhuur op luchthavens en reishubs zien we  ook miljoenen zoekopdrachten op andere locaties, zoals stadscentra en locaties buiten de stad. Hier hadden we historisch gezien via onze huidige partnerschappen weinig of geen dekking. Met Marketplace kunnen we de vraag van klanten afstemmen op het aanbod van de operator. Dit biedt volgens ons het tweeledige voordeel dat de verhuurmarkt groeit, terwijl tegelijkertijd tegemoet wordt gekomen aan de behoeften van onze klanten."  

Bezoek voor meer informatie over het platform http://www.rentalcars.com/marketplace/en [https://www.rentalcars.com/marketplace/en/?utm_source=Newswire_IRE_NL_CY&utm_campaign=Newswire ]

NOTITIES VOOR REDACTIES  

Over Rentalcars.com:  


- Verzorgt autoverhuur op meer dan 53.000 locaties in 160 landen en in 42 talen
- Verwerkt 8 miljoen boekingen per jaar en heeft momenteel 3,5 miljoen
klantbeoordelingen; hiermee is Rentalcars.com 's werelds grootste online
autoverhuurdienst
- Werkt samen met leveringspartners om geweldige prijzen aan te kunnen bieden voor alle
groepen auto's, inclusief luxeauto's, personenauto's, bestelbussen en automatische
auto's
- Rideways is onze oplossing voor wegvervoer en biedt momenteel op meer dan 850
luchthavens wereldwijd vooraf boekte luchthaventransfers
- Gebruikt een meertalige telefooncentrale, die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365
dagen per jaar is geopend


Rentalcars.com maakt deel uit van de Priceline Group [NASDAQ: PCLN], de wereldleider in online reizen die consumenten en partners bedient via zes primaire merken: Booking.com, priceline.com, KAYAK, agoda.com, Rentalcars.com en OpenTable. Bezoek voor meer informatie http://www.PricelineGroup.com.

CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met Giselle Dye van Pagoda PR via 0131 556 0770 of e-mail: Giselle.dye@pagodapr.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234