De Trappenberg in Huizen houdt Open Dag op donderdag 28 maart 2019

Utrecht, 12 maart 2019 – VPS Nederland, beheerder en exploitant van tijdelijke werkruimtes op voormalig revalidatiecentrum de Trappenberg in Huizen, organiseert op donderdag 28 maart 2019 een open dag op het terrein aan de Crailoseweg.

Programma
De open dag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het betrekken van een werkruimte in een van de gebouwen die hiervoor beschikbaar zijn gesteld. Aanmelden voor de open dag is niet nodig, bezoekers zijn welkom bij de hoofdingang tussen 11:00 en 15:00 uur (parkeren is mogelijk nabij de Mytylschool aan de Crailoseweg 116). Geïnteresseerden kunnen zelf een kijkje nemen op het terrein of deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen (duurt ca. 45 min.) om 12:00 uur, 13:00 of 14:00 uur. Tijdens de rondleidingen worden de beschikbare ruimtes getoond en kunnen deelnemers zittende ondernemers ontmoeten.

Tijdelijk concept
De Trappenberg aan de Crailoseweg in Huizen wordt herontwikkeld voor wonen met zorg en voorzieningen voor gezondheid en vitaliteit. De investeerders en ontwikkelaars Amvest en Waterland Real Estate hebben het terrein hiervoor verworven van Stichting Behandelcentra Merem. In de tussentijd is VPS door de eigenaar aangesteld om te zorgen voor een zinvolle tijdelijke invulling van de locatie. Er zijn nog diverse werkruimtes op het terrein beschikbaar voor startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema’s Sociaal-Cultureel of Sociaal-Medisch. Een werkruimte op de Trappenberg is beschikbaar v.a. € 350,- per maand.

Meer informatie over tijdelijke werkruimtes op de Trappenberg is te vinden op www.vps-nl.com/trappenberg.

Over VPS Nederland
VPS Nederland is specialist op het gebied van beheer, beveiliging en onderhoud. Wij beheren, beveiligen en onderhouden alle types leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkelprojecten. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en gericht op de wensen van onze klanten. Wij maken onderdeel uit van VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, beveiliging en onderhoud van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst. 

www.vps-nl.com

VPS Nederland

plaats:
Utrecht
website:
https://www.vps-nl.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234