Wereldwijde uitbreiding van open cursussen van Pragmatic Marketing

SCOTTSDALE, Arizona, 8 augustus 2017 /PRNewswire/ -- Pragmatic Marketing, de autoriteit op het gebied van productbeheer en -marketing, zal in de herfst zijn aanbod van open cursussen uitbreiden naar vijf nieuwe markten wereldwijd.

https://mma.prnewswire.com/media/161577/pragmatic_marketing__inc__logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/161577/pragmatic_marketing__inc__logo.jpg]

De onderneming zorgt al vele decennia lang voor private training aan bedrijven in de hele wereld maar dit is de eerste keer dat Pragmatic Marketing op deze plaatsen open cursussen biedt, te beginnen met Singapore in september, Nederland en Duitsland in oktober en Australia en Zweden in november.

"Wij breiden onze activiteiten uit naar deze specifieke markten omdat er gezien de groei van de technologie-industrieën in deze belangrijke plaatsen een behoefte is aan sterke en beproefde training en dat is wat wij bieden," zei Jim Foxworthy, voorzitter en algemeen directeur van Pragmatic Marketing. "En dit helpt ons om geleidelijk onze visie te bereiken: een wereld waarin iedere markt een stem heeft en ieder product een probleem oplost."

In afwachting van deze groei heeft Pragmatic Marketing onlangs drie hooggekwalificeerde instructeurs aan zijn team toegevoegd.

Het huidige cursusprogramma [https://buy2.pragmaticmarketing.com/buy/events/list] omvat cursussen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Over Pragmatic Marketing Pragmatic Marketing is opgericht in 1993 en is een autoriteit geworden op het gebied van het beheer en de marketing van technologieproducten. De onderneming heeft meer dan 125.000 professionals in productbeheer en -marketing getraind en meer dan 50.000 van hen zijn gecertificeerd door Pragmatic Marketing. Naast training verschaffen de vooraanstaande leiders van Pragmatic Marketing blogs, webinars, podcasts en publicaties die worden gebruikt door productprofessionals in de hele wereld om inzicht te krijgen in de branche. Voor meer informatie, bezoek www.PragmaticMarketing.com [http://www.pragmaticmarketing.com/] of bel 480-515-1411.

Mediacontact: Lisa Sorg-Friedman [mailto:lsorgfriedman@pragmaticmarketing.com] +1 480-563-9287

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/161577/pragmatic_marketing__inc__logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/161577/pragmatic_marketing__inc__logo.jpg]

Web site: https://www.pragmaticmarketing.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234