CHINA MINING 2017 zal u in september in Tianjin, China plaatsvinden

TIANJIN, China, 8 augustus 2017 /PRNewswire/ -- De 19(e) editie van de CHINA MINING Congres en Expo (CHINA MINING 2017), mede-georganiseerd door het Chinese Ministerie van grond en hulpbronnen, Tianjins gemeentelijke volksregering en de Chinese mijnbouwassociatie, zal van 23 t/m 25 september 2017 plaatsvinden in het Tianjin Meijiang Convention & Exhibition Center. Het evenement van dit jaar zal gericht zijn op het stimuleren van verdere ontwikkeling van de Chinese mijnbouwsector en zal onderzoeken hoe die sector het overheidsprogramma, het One Belt, One Road-initiatief, kan ondersteunen om handelsbetrekkingen met landen in het Euraziatische gebied opnieuw op te bouwen.

CHINA MINING 2017 zal bestaan uit een reeks forums en tentoonstellingsevenementen waaronder een keynote-sessie, 4 hoogwaardige forums en 37 individuele streams en landelijke (regionale) beleggingssessies, een 38.000 m(2) expo voor de mijnbouwindustrie evenals andere prominente evenementen. Twintig hoge overheidsfunctionarissen uit 17 landen wereldwijd, waaronder Argentinië, Australië, Canada, Groenland, Mexico, Marokko, Nigeria, Peru, Zuid-Afrika en Soedan, hebben toegezegd dat zij elk een delegatie zullen sturen. Extra evenementen die tijdens de CHINA MINING 2017 gehouden zullen worden omvatten de "Silk Road Spirit" rondetafelgesprekken, een rondetafelbijeenkomst voor het bevorderen van de samenwerking tussen Chinese en internationale mijnbouwbedrijven in het kader van het One Belt, One Road-initiatief, het zakenevenement "Night of Gold", mede-georganiseerd door de Chinese Associatie voor de goudindustrie, en een internationaal forum over methaan uit steenkool (CBM - Coalbed Methane) mede-georganiseerd door de Shanxi Coking Coal Group, de grootste producent van cokeskolen in China, en de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Natie. Tijdens dit evenement zullen nieuwe benaderingen, nieuwe technologieën en nieuwe resultaten besproken worden die verwacht kunnen worden als gevolg van de behandeling en het gebruik van CBM.

Het CHINA MINING Congres en Expo is een van 's werelds belangrijkste evenementen voor de mijnindustrie en een van 's werelds grootste platforms voor het aangaan van discussies en onderhandelingen over de exploratie, ontwikkeling en handel van mineralen. Dit jaar markeert het 18(e) jubileum van dit jaarlijkse evenement dat sinds de opening in 1999, plaatsvindt. CHINA MINING is een van de belangrijkste evenementen voor de mijnindustrie geworden en het aantal deelnemers is van louter 1.000 in 2004 gestegen naar meer dan 10.000 in 2016. Het evenement van dit jaar, met een oppervlakte van 38.000 m(2), zal naar verwachting 11.000 deelnemers en 600 standhouders uit 60 landen wereldwijd aantrekken, waaronder minimaal tien delegaties onder leiding van hun nationale minister voor mijnbouw.

CONTACT: Ya Xiao +86-22-23126061 info@chinaminingtj.org [mailto:info@chinaminingtj.org]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234