Toonaangevende verkopers datakwaliteit strijden om toppositie in rapport branche-analist

Innovative Systems, pionier in datakwaliteit, verkozen tot nummer 1 in technologie en klanttevredenheid

PITTSBURGH, 8 juni 2017 /PRNewswire/ -- Innovative Systems (Innovative), een wereldleider in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige oplossingen voor beheer van bedrijfsgegevens en risicomanagement, is verkozen tot leider op het gebied van technologie door het team van analisten van The Information Difference in hun Data Quality Landscape voor 2017. Innovative werd ook erkend als het bedrijf met de gelukkigste klanten.

"De toewijding van Innovative aan het ontwikkelen en innoveren van uitzonderlijke technologie heeft ertoe geleid dat zij de toppositie op onze Data Quality Technology-as hebben verdiend", zei Andy Halyer, CEO van The Information Difference. "Hun soliditeit in technologie en blijvende inzet voor hun klanten worden weerspiegeld in deze erkenning, gezien het feit dat zij de gelukkigste klanten hebben van alle verkopende partijen die wij in het kader van dit rapport hebben onderzocht. Dit is een optimale combinatie voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen data-kwaliteitssoftware en -diensten om hun bedrijf te helpen groeien."

Het gevestigde analyserapport beschrijft 46 toonaangevende softwareverkopers in de internationale datakwaliteitsmarkt. Verkopers zijn beoordeeld op het bereik, de duur en de functionaliteit van hun technologie, samen met de marktsterkte en het klantenbestand.

"Innovative wordt al lange tijd erkent om haar superieure databeheertechnologie", zei Brandon Ekberg, SVP global operations van Innovative. "Onze kennisbases met meerdere miljoenen woorden, termen en uitdrukkingen is gedurende de afgelopen 40+ jaren opgebouwd. Dit, samen met onze eigen, bijbehorende technologie, zorgt ervoor dat onze oplossingen uitzonderlijk nauwkeurig zijn en eenvoudig aanpasbaar om te voldoen aan het hoogst mogelijk kwaliteitsniveau dat door onze klanten wordt vereist."

Klanten werden in het kader van het beoordelingsproces voor het rapport ondervraagd door The Information Difference, om te beoordelen hoe tevreden zij waren met de datakwaliteitssoftware, de dienstverlening en waarde van de verkoper. Innovative Systems werd verkozen tot het bedrijf met de gelukkigste klanten van alle verkopers.

Of het nu gaat om ondersteuning van bedrijven met de garantie van nauwkeurige en efficiënte datakwaliteit, gegevensintegratie van klanten (customer data integration -CDI), master data management (MDM), of naleving in het kader van witwassen van geld (anti-money laundering (AML) compliance, Innovative Systems staat als sinds 1968 achter haar klanten. Het bedrijf wil hen graag bedanken voor hun blijvende ondersteuning bij het mogelijk maken van deze erkenning.

Download het rapport Data Quality Landscape 2017 van Information Difference [http://www.innovativesystems.com/Resource-Leading-Data-Quality-Vendors-Vie-for-Top-Spot-in-Industry-Analyst-Report]

Innovative Systems, Inc. is een wereldleider in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige oplossingen voor beheer van bedrijfsgegevens en voor risicomanagement. Het on-premise en cloudgebaseerde (SaaS) aanbod van Innovative zorgt voor dramatische, meetbare verbeteringen in nauwkeurigheid, kosten en productieduur in vergelijking met alternatieven. Ga naar innovativesystems.com [http://www.innovativesystems.com/] of e-mail info@innovativesystems.com [mailto:info@innovativesystems.com].

CONTACT: CONTACTPERSOON: Shin Park, spark@innovativesystems.com, +1-412-937-7696

Web site: http://www.innovativesystems.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234