Icelandair en nationaal voetbalteam maken gezamenlijk Team Iceland-tussenstop: een serie van op voetbal geïnspireerde ervaringen

REYKJAVIK, IJsland, May 8, 2018 /PRNewswire/ --

De aanvoerder van IJsland, Aron Gunnarsson, en zijn teamgenoten nodigen reizigers deze

zomer uit te genieten van enkele van hun favoriete ervaringen op IJsland   


- Icelandair viert deze zomer als trotse sponsor de prestaties van het IJslandse
nationale team met op voetbal geïnspireerde ervaringen van 90 minuten. Dit is helemaal
inbegrepen in de prijs van elk Icelandair-ticket met een tussenstop
- Spelers van de nationale heren- en damesteams hebben deze ervaringen samen met de
luchtvaartmaatschappij gecreëerd. Zowel hun individuele passies als de geschiedenis
van de natie worden hierin weerspiegeld
- In 90 minuten kan veel worden bereikt, zowel op als buiten hel veld. En aanvoerder
Aron Gunnarsson nodigt reizigers uit het meeste uit hun tijd te halen met een Team
Iceland-tussenstop
- Van het genieten van wat vrije tijd met 'Relax like a Pro' tot het ontdekken van de
vaardigheden en kracht van de spelers met 'Train the Icelandic Way' of leren hoe u
kunt juichen als 's werelds meest gepassioneerde fans met 'Support like an Icelander':
er is altijd iets voor het hele gezin
- Geniet deze zomer van een fijne reis met een Team Iceland Stopover. Bezoek voor meer
informatie en reserveringen http://www.Icelandair.com/Team-Iceland-Stopover
[https://www.icelandair.com/Team-Iceland-Stopover ]


De transatlantische luchtvaartmaatschappij Icelandair heeft vandaag Team Iceland Stopover gelanceerd. Dit is een selectie van op voetbal geïnspireerde ervaringen van 90 minuten die door het IJslandse nationale team zijn samengesteld en waarvan alle passagiers gratis kunnen genieten.

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/685832/Team_Iceland_Stopover.jpg )

In navolging op de opmerkelijke prestatie van het land op de Europese kampioenschappen in 2016, bereikt IJsland deze zomer in Rusland het ultieme sportdoel. Daarmee is het de kleinste natie ooit die gaat deelnemen. Dit is een uniek moment in de geschiedenis van het land. Icelandair viert als lang bestaande sponsor, die het team vanaf het begin heeft gesteund, hun succes en nodigt passagiers uit om in de voetstappen van de spelers te treden met speciaal ontworpen ervaringen voor het hele gezin.

Deze ervaringen, die 90 minuten duren, belichamen de trots van dit unieke land en de reis die de spelers hebben gemaakt naar 's werelds grootste voetbaltoernooi. Zoals passend is voor een land dat voorstander is van gender-gelijkheid en het belang van jeugdtraining, geven de ervaringen van Icelandair-reizigers inzicht in het leven van zowel het mannen- als het damesteam en de IJslandse voetbalgeschiedenis. In 90 minuten kunt u, net als de spelers op het veld, veel bereiken. Het is dus tijd om er met een Icelandair Team Iceland Stopover het beste van te maken.

Aron Gunnarsson, aanvoerder van het nationale herenvoetbalteam van IJsland, merkt op, "Wanneer we het veld opstappen, weten we als IJslandse spelers dat we een heel speciale teamgeest hebben die zijn oorsprong vindt in onze IJslandse geschiedenis. Er zijn veel unieke IJslandse ervaringen en tradities die ons team maken tot wat het vandaag is. We verwelkomen voetbalfans en iedereen om meer te leren door op hun volgende transatlantische reis een Team Iceland Stopover te nemen."

Deze activiteiten van 90 minuten zijn van mei tot eind juni beschikbaar en bieden een reeks activiteiten die met veel passie voor reizigers zijn samengesteld, variërend van cultuur tot fitness en welzijn. Alle ervaringen worden georganiseerd door een speciale gast uit de voetbalwereld of een 'Stopover Buddy', een Icelandair-medewerker die gepassioneerd is over IJsland en voetbal en die zijn lokale kennis en expertise met trots deelt. Zo wordt passagiers een authentieke ervaring en lokaal inzicht in de voetbalcultuur van IJsland geboden.

Björgólfur Jóhannsson, voorzitter en CEO van Icelandair stelt, "Als trotse sponsors van het nationale team zijn we verheugd om hun succes deze zomer te vieren met onze Team Iceland Stopovers. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de ervaring van onze klanten te verbeteren en hopen dat passagiers deze zomer extra van hun reis zullen genieten door dit aanbod met toegevoegde waarde. Onze passagiers kunnen niet alleen meer leren komen over het achtergrondverhaal van dit legendarische team, maar we hebben ook met de spelers samengewerkt om deze ervaringen persoonlijk vorm te geven, zodat onze passagiers in hun voetsporen kunnen treden."

De ervaringen bij Team Iceland Stopovers omvatten:


- Juichen als een IJslander: de IJslandse teams hebben een unieke band met hun fans
en aanvoerders Aron Gunnarsson en Sara Björk Gunnarsdóttir weten dit beter dan de
meeste mensen. Daarom bieden ze geselecteerde fans de kans om een wedstrijd van het
nationale heren- of damesteam bij te wonen en te leren juichen als 's werelds meest
gepassioneerde fans.
- Relax like a Pro: middenvelder Birkir Bjarnason weet, nadat hij geschiedenis voor
IJsland schreef als de allereerste doelpuntenmaker van het land bij een groot toernooi,
dat tijd voor ontspanning een belangrijk onderdeel van de training is. Hij nodigt
passagiers uit in één van zijn favoriete geothermische gebieden in Laugarvatn Fontana.
Hier kunnen passagiers serieus ontspannen, genieten van geothermische baden, de sauna
en het meer om in te zwemmen.
- Train the Icelandic Way: Dagný Brynjarsdóttir, de internationale voetbalster bij de
dames, heeft een schat aan kennis over training, zowel op het veld als daarbuiten.
Vergeet gewichten en opdrukken in de sportschool. In plaats daarvan genieten
passagiers van een trainingssessie met prachtig uitzicht op het unieke landschap van
IJsland.
- Footballing Family: voetballen in IJsland maakt deel uit van het gezinsleven. De
legendarische Breidablik Academy is de plek waar veel spelers van de nationale teams
op jonge leeftijd hun carrière begonnen. Hiertoe behoort ook Jóhann Berg, die
sindsdien een Premier League-speler is geworden. Hier krijgen jongere reizigers de
kans om in de voetsporen van Jóhann te treden tijdens een speciale sessie van 90
minuten op de Academy.
- Goal in One: Voetbal is niet de enige sportieve vaardigheid van spelbepaler Gylfi
Sigurethsson; hij speelt ook graag golf (ook op een zeer hoog niveau). Hier kunnen
reizigers op een van Gylfi's favoriete banen in IJsland golfen en tijd doorbrengen met
de clubprof. Deze helpt onze spelers overal bij, van hun swing tot hun puts.


De unieke ervaringen van Team Iceland Stopover zijn van mei tot eind juni 2018 verkrijgbaar voor transatlantische passagiers van Icelandair. Bezoek voor meer informatie en reserveringen bij Icelandair: http://www.Icelandair.com/Team-Iceland-Stopover [https://www.icelandair.com/Team-Iceland-Stopover ]

#TeamIceland #MyStopover @Icelandair

Opmerking voor redacties  

'Team Iceland Stopover' 

Icelandair heeft Team Iceland Stopovers gelanceerd, een serie unieke, op voetbal geïnspireerde ervaringen voor passagiers die door de luchtvaartmaatschappij en de spelers van de nationale elftallen zijn samengesteld. Als trotse sponsors van het team en om de prestaties van deze zomer te vieren, beidt de transatlantische luchtvaartmaatschappij passagiers een kans om in de voetstappen van de spelers te treden. Deze speciaal gecreëerde ervaringen van 90 minuten zijn inbegrepen bij de prijs van een vliegticket. 

Passagiers kunnen van mei 2018 tot het einde van juni 2018  hier reserveren en meer informatie vinden: http://www.Icelandair.com/Team-Iceland-Stopover [https://www.icelandair.com/Team-Iceland-Stopover ]

Ervaringen van 90 minuten: 

Juichen als een IJslander: de IJslandse teams hebben een unieke band met hun fans en aanvoerders Aron Gunnarsson en Sara Björk Gunnarsdóttir weten dit beter dan de meeste mensen. Daarom bieden ze geselecteerde fans de kans om een wedstrijd van het nationale heren- of damesteam bij te wonen en te leren juichen als 's werelds meest gepassioneerde fans.

Aron zegt, "We hebben een hele speciale band met onze fans. Ze zijn ongelooflijk en motiveren ons tijdens elke wedstrijd. Dankzij deze ervaring krijgen een aantal van onze internationale fans de kans om ons als een echte IJslander te steunen."

 "Ik ben er trots op dat ik uit een land kom dat toonaangevend is voor gelijkheid en dat meer vrouwen inspireert aan sport deel te nemen. Terwijl ons herenteam in Rusland verblijft, hopen we dat voetbalfans kunnen genieten van het leren juichen als IJslanders bij deze voor ons belangrijke wedstrijden," legt Sara uit.  

Relax like a Pro: middenvelder Birkir Bjarnason weet, nadat hij geschiedenis voor IJsland schreef als de allereerste doelpuntenmaker van het land bij een groot toernooi, dat tijd voor ontspanning een belangrijk onderdeel van de training is. Hij nodigt passagiers uit in één van zijn favoriete geothermische gebieden in Laugarvatn Fontana. Hier kunnen passagiers serieus ontspannen, genieten van geothermische baden, de sauna en het meer om in te zwemmen.

Birkir verklaart "In de aanloop naar een groot toernooi is zowel de tijd op als die buiten het veld cruciaal. Met deze ervaring kunnen passagiers genieten van één van mijn favoriete plekken in IJsland om te ontspannen en tot rust te komen."

Train the Icelandic Way: Dagný Brynjarsdóttir, de internationale voetbalster bij de dames, heeft een schat aan kennis over training, zowel op het veld als daarbuiten. Vergeet gewichten en opdrukken in de sportschool. In plaats daarvan genieten passagiers van een trainingssessie met prachtig uitzicht op het unieke landschap van IJsland.

Dagný zegt, "De IJslandse natuur biedt fantastische mogelijkheden voor een revitaliserend trainingsregime. Dit inspireert ons in hoge mate als we in IJsland zijn. Deze ervaring biedt een kans om echt op de IJslandse manier te trainen."

Footballing Family: voetballen in IJsland maakt deel uit van het gezinsleven. De legendarische Breidablik Academy is de plek waar veel spelers van de nationale teams op jonge leeftijd hun carrière begonnen. Hiertoe behoort ook Jóhann Berg, die sindsdien een Premier League-speler is geworden. Hier krijgen jongere reizigers de kans om in de voetsporen van Jóhann te treden tijdens een speciale sessie van 90 minuten op de Academy.

Jóhann merkt op, "In IJsland zijn we echt gericht op onze jeugdteams. En we hebben een aantal fantastische voetbalfaciliteiten die bij alle weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Één van de beste is in Breidablik, waar ik mijn carrière begon. We willen graag een aantal van onze internationale fans en gezinnen de kans geven om in mijn voetsporen te treden en van dit 'Football House' te genieten"

Goal in One: Voetbal is niet de enige sportieve vaardigheid van spelbepaler Gylfi Sigurethsson; hij speelt ook graag golf (ook op een zeer hoog niveau). Hier kunnen reizigers op een van Gylfi's favoriete banen in IJsland golfen en tijd doorbrengen met de clubprof. Deze helpt onze spelers overal bij, van hun swing tot hun puts.

Gylfi legt uit, "Om op het veld te kunnen presteren, is het belangrijk van het leven en mijn andere hobby's te kunnen genieten. Voor mij is één manier hiervoor golf. Door deze ervaring kunnen passagiers de beroemde golf-scene van IJsland tijdens de zomermaanden beleven. Dan kan tot de middernachtzon worden gespeeld."

Icelandair   

Icelandair is een transatlantische luchtvaartmaatschappij en biedt passagiers de unieke gelegenheid om in IJsland een tussenlanding te maken zonder extra vliegkosten. Icelandair moedigt klanten al vanaf de jaren '60 aan om te profiteren van een tussenlanding met Icelandair en biedt deze dienst nu aan vanuit 24 Europese bestemmingen naar 22 Noord-Amerikaanse luchthavens. Icelandair biedt ook vluchten aan naar en vanuit IJsland naar de volgende bestemmingen:

Canada: Edmonton, Halifax, Montreal, Toronto en Vancouver Europa: Reykjavik, Akureyri, Amsterdam, Bergen, Berlijn, Billund, Brussel, Kopenhagen, Dublin, Frankfurt, Genève, Göteborg, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Londen, Madrid, Manchester, Milaan, München, Oslo, Parijs, Stockholm en Zürich VS: Anchorage, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Kansas City, Minneapolis, New York, Orlando, Philadelphia, Portland, San Francisco, Seattle, Tampa en Washington D.C.

http://www.icelandair.com

https://twitter.com/Icelandair

https://www.facebook.com/Icelandair

http://instagram.com/icelandair

CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met Oli of Teddy bij de Brooklyn Brothers op 020 7292 6200 / oliveravent@thebrooklynbrothers.com / teddy@thebrooklynbrothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234