Altijd klaar voor de volgende stormloop

ZEIST, Netherlands, December 7, 2017 /PRNewswire/ --

Nieuw dispensersysteem Tork PeakServe(R) biedt maximale capaciteit voor drukbezochte toiletruimtes 

Grote menigten op openbare plaatsen zoals luchthavens of stadions vormen een uitdaging voor elke schoonmaker. Want: ze leiden vaak tot overvolle en vuile toiletruimtes, evenals lege zeep- of papieren-handdoekdispensers. Daarom vermijdt elke vierde stadionbezoeker de gang naar het toilet, blijkt uit onderzoek van Tork. Voor meer tevredenheid bij de gasten biedt de hygiëne-expert Tork nu de innovatieve handdoekdispenser Tork PeakServe(R).  Deze dispenser combineert een tot nu toe ongekende capaciteit met een unieke manier om papieren handdoeken snel en ononderbroken aan te bieden. Het resultaat: de dispenser bedient 250 procent meer gasten voordat deze moeten worden bijgevuld. 

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:

https://www.multivu.com/players/nl/8216751-neues-spendersystem-tork-peakserve

Een IPSOS-onderzoek in opdracht van het Tork-moederbedrijf Essity toont aan dat vuile en overvolle toiletruimten het grootste probleem vormen voor bezoekers van drukke openbare plaatsen. "De tevredenheid van de gasten is een groot goed, en de sanitaire ruimtes hebben een beslissende invloed daarop. Zo houdt één op de drie gasten die de gang naar de toiletruimte mijden, zich bijvoorbeeld ook bij het eten en drinken in. Dit kan een negatief effect hebben op de inkomsten van de organisator, aangezien de verkoop van voedsel en dranken vaak een groot deel van de totale omzet vormt", aldus Doris Berens-Bredahl, Senior Product Manager Washroom bij Tork.

De nieuwe handdoekdispenser Tork PeakServe(R) is voorzien van een nieuwe, gepatenteerde papieren handdoek die zonder onderbreking kan worden verstrekt:


- Verbeterd dispensersysteem: Bij elke bundel handdoeken gaat het om een
afzonderlijke handdoek in een doorlopende papierbaan. De gepatenteerde verbinding van
de bundel zorgt voor een snelle, continue levering op piektijden zonder de dispenser
te verstoppen.
- Hoogste capaciteit: De handdoeken worden tijdens de productie twee keer meer
gecomprimeerd dan gewone papieren handdoeken. Daardoor biedt Tork PeakServe(R) een
grotere capaciteit dan elk ander systeem. Eén enkele dispenser bevat 2.132 handdoeken
en kan daardoor meer dan 1.000 gasten bedienen - dat is 600 bezoekers meer dan bij
conventionele dispensers.
- Flexibel bijvullen: de Tork PeakServe(R) kan twee maal zo snel worden bijgevuld.
Daarbij wordt de dispenser van onderaf bijgevuld door de eerste papieren handdoek van
de nieuwe bundel aan de laatste te koppelen die nog in de dispenser zit. Dit geeft
schoonmakers meer tijd om zich tijdens de spitsuren op de belangrijke reinigingstaken
te concentreren


Over het onderzoek:  Het onderzoek werd in opdracht van Essity online uitgevoerd door IPSOS onder 3.000 deelnemers die in de afgelopen negen maanden drukbezochte openbare ruimtes (> 100 mensen) hadden bezocht. Het onderzoek werd in 2016 gehouden in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Zweden en de VS.

Resultaten van de enquête over veelbezochte toiletten: 

- 71 procent van de bezoekers had af en toe slechte ervaringen met toiletruimtes, 28 % van de respondenten zelfs vaak (of altijd).

- 42 procent gaf aan dat slechte ervaringen met de toiletruimtes ook de tevredenheid over het evenement in zijn totaal beïnvloeden.

- Bijna elk vierde respondent praatte met vrienden of familie over een negatieve toiletruimte-ervaring (en 4 procent postte daarover op de sociale media).

- Vuile en overvolle toiletten vormen voor de meeste evenementgasten het grootste probleem. De belangrijkste redenen zijn angst voor vieze, onhygiënische omstandigheden (37 %), evenals de zorg door wachttijden onderdelen van het evenement te missen.

- Krap een derde (32 %) van de gasten die de gang naar de toiletruimte vermijden, leggen zichzelf ook bij het nuttigen van voedsel en drank beperkingen op.

Over Essity  

Essity is een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid. De groep ontwikkelt, produceert, distribueert en verkoopt tissuepapierproducten voor eindgebruikers, professionele hygiënische oplossingen en producten voor de persoonlijke verzorging. Het is onze visie om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren door middel van hoogwaardige hygiënische en sanitaire oplossingen die de gezondheid ondersteunen. Essity verkoopt zijn producten in ongeveer 150 landen onder veel sterke merken, waaronder de toonaangevende merken TENA en Tork. De groep heeft wereldwijd ongeveer 48.000 medewerkers in dienst. De omzet in 2016 bedroeg 10,7 miljard euro. Essity heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en is sinds 2017 genoteerd aan de NASDAQ Stockholm. Daarvoor maakte Essity deel uit van de SCA-bedrijvengroep. Ga voor meer informatie naar http://www.essity.com.Isabelle Storms


Henri Polaklaan 13


1018 CP Amsterdam


www.hetprbureau.nl [http://www.hetprbureau.nl ]


Isabelle@hetprbureau.nl


T: +31-20-670-2232
 

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/603971/Tork_PeakServe.jpg )

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234