DKNY's eerste smartwatch DKNY MINUTE is nu verkrijgbaar

Emily Ratajkowski is het gezicht van het merk's herfstcampagne 2017 en de nieuwste modebewuste hybride smartwatch

NEW YORK, 7 november 2017 /PRNewswire/ -- Trots maakt DKNY de lancering bekend van haar allereerste lijn van wearables, DKNY MINUTE hybride smartwatches, nu verkrijgbaar vanaf $ 155. Een dynamische synthese van stijl en tech linkt de laatste hybride smartwatchtechnologie met een klassieke DKNY-horlogestijl voor de altijd connected moderne vrouwengarderobe. Met dit horloge ben je altijd in controle en op schema met smartphonenotificaties, activiteitstracking en functies waarmee je je muziek kunt bedienen, je telefoon kunt laten overgaan of een foto kunt nemen met een druk op de knop.

http://mma.prnewswire.com/media/598330/DKNY_CAMPAIGN_WATCH.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/598330/DKNY_CAMPAIGN_WATCH.jpg]

Emily Ratajkowski, het gezicht van het merk's herfstcampagne 2017, draagt DKNY MINUTE en definieert wat het betekent om een vrouw te zijn in de moderne wereld. De modebewuste en zelfverzekerde Ratajkowski is een van de vele moderne vrouwen die een horloge nodig heeft die haar snelle levensstijl mogelijk maakt en naadloos integreert in haar garderobe.

Naast de mogelijkheid om te synchroniseren met je smartphone via Bluetooth en een speciale smartphoneapp, biedt DKNY MINUTE de volgende functies


-- CHECK IT: Smartphonenotificaties - Vibratiepatronen en handbewegingen
attenderen je op inkomende gesprekken, sms'jes, en appnotificaties
-- TRACK IT: Activiteitstracking - Houd je dagelijkse activiteiten,
afgelegde afstand en verbrande calorieën bij
-- PLAY IT, SNAP IT, RING IT: Link-technologie - Bedien je muziek, neem een
foto, of laat je telefoon overgaan met een druk op de knop
-- SWITCH IT: Verwisselbare horlogebandjes - Veelzijdigheid in je
horlogelook door de twee eenvoudig te verwijderen horlogebandjes
-- BE IT: Opladen onnodig - Gevoed door een muntcelbatterij hoeft de
hybride smartwatch nooit te worden opgeladen
-- MATCH IT: Auto-update tijd/datum - Update automatisch de huidige tijd en
datum op basis van je locatie
-- OWN IT: Meerdere tijdzones - Stel een tweede tijdzone in en bekijk deze
op ieder moment met een druk op de knop
-- SYNC IT: Slaaptracking - Draag je horloge in bed en volg de uren die je
iedere nacht slaapt
Gewilde designs samenvoegend met creatieve functionaliteit voor de DKNY-vrouw die onderweg is, zijn DKNY MINUTE hybride smartwatches verkrijgbaar in drie exclusieve looks: zilver-, goud- en roségoudkleurige horlogekasten zijn gecombineerd met zwart- of witleren bandjes, of een rood gestikt bandje. Iedere stijl wordt geleverd met een verwisselbaar siliconenbandje met een gestikte pinstripe. Prijzen liggen tussen $ 155 en $ 175. De DKNY MINUTE hybride smartwatch is nu verkrijgbaar op DKNY.com [https://www.donnakaran.com/category/dkny/campaign/hybrid+watch.do], en in geselecteerde kledingzaken en warenhuizen.

http://mma.prnewswire.com/media/598329/DKNY_LINEUP.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/598329/DKNY_LINEUP.jpg]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/598330/DKNY_CAMPAIGN_WATCH.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/598330/DKNY_CAMPAIGN_WATCH.jpg]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/598329/DKNY_LINEUP.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/598329/DKNY_LINEUP.jpg]

CONTACT: Laura Batey, laura.batey@fleishman.com, 212-453-2043

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234