Meer dan 50 nieuwe voertuigen bevestigd voor de 2017 LA Auto Show's AutoMobility LA(TM) - 27-30 november

Toonaangevende autofabrikanten, waaronder BMW, Lexus en Mercedes-Benz zullen voertuigen onthullen tijdens de jaarlijkse Auto-Tech-vakbeurs

LOS ANGELES, 7 september 2017 /PRNewswire/ -- De Los Angeles Auto Show [https://laautoshow.com/] (LA Auto Show®) kondigde vandaag aan dat meer dan 50 nieuwe voertuigen tijdens de AutoMobility LA(TM) [https://automobilityla.com/], (27-30 november 2017), gepresenteerd zullen worden. De AutoMobility LA(TM) [https://automobilityla.com/] is de eerste ware vakbeurs voor de nieuwe transportsector.

Dit jaar staat gepland dat tijdens de AutoMobility LA modellen gepresenteerd zullen worden van wereldwijde toonaangevende autofabrikanten zoals General Motors, INFINITI, Lexus, Lincoln en Toyota. De grote Duitse bedrijven BMW en Mercedes-Benz zijn ook van plan om tijdens de AutoMobility LA belangrijke premières voor de wereld en Noord-Amerika tentoon te stellen.

Daarnaast zal het nieuwe elektrisch conceptvoertuig van MINI zijn debuut in Noord-Amerika maken terwijl Mitsubishi zijn 2018 Eclipse Cross zal onthullen. Naast de introductie van nieuwe voertuigen en empirische tentoonstellingen van Audi, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Volvo en vele andere fabrikanten, markeert dit jaar tevens het debuut van Tesla in de grote beurshal.

"L.A. is de voorloper van een steeds veranderende nieuwe mobiliteitssector," aldus Lisa Kaz, President van AutoMobility LA en de LA Auto Show. "Met dit aanbod van nieuwe voertuigen, zijn we er klaar voor om te tonen wat de toekomst binnen de autobranche te bieden heeft. We kijken uit naar de onthulling van deze opwindende voertuigen en hoe zij de toekomst van de branche zullen vormgeven."

AutoMobility LA, voorheen bekend als Press & Trade Days en Connected Car Expo, is een jaarlijks evenement met de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto-innovatie en heeft tot doel het stimuleren van de discussie over een steeds veranderende sector. De AutoMobility LA-conferentie die op dinsdag gehouden wordt is een samenkomst van toonaangevende technologiebedrijven, autofabrikanten, ontwerpers, ondernemers, overheidsfunctionarissen en vele anderen en is de plek waar deelnemers informatie verkrijgen van een gevarieerde mix van gedachte-leiders, waar ze autotech-tentoonstellingen kunnen verkennen en waar het Technology Pavilion een verscheidenheid aan informatie biedt. Net als in voorgaande jaren, zal het aanbod van de AutoMobility LA op woensdag en donderdag nieuwe voertuigen van toonaangevende autofabrikanten bevatten, alsmede de Design & Developer Challenge gepresenteerd door Microsoft, de Top Ten Automotive Startups-competitie, de groene/technologie-aankondigingen, proefritten en netwerkevenementen.

Na afloop van de AutoMobility LA, zullen alle nieuwe voertuigen van dit jaar tentoongesteld worden tijdens de 2017 LA Auto Show (open voor het publiek van 1-10 december).

Ga om u te registreren voor de AutoMobility LA naar http://automobilityla.com [http://automobilityla.com/].

Ga voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show naar http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®), opgericht in 1907, is de eerste belangrijke Noord-Amerikaanse autoshow van het jaar. In 2016, ging de Press & Trade Days op in de Connected Car Expo (CCE) en werd de AutoMobility LA(TM) de eerste vakbeurs binnen de branche waarbij de technologie- en autobranche samenkwamen om nieuwe producten en technologieën te introduceren en de meest belangrijke kwesties over de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 zal plaatsvinden in de Los Angeles Convention Center van 27-30 november en zal de onthulling van nieuwe voertuigen van verschillende fabrikanten omvatten. De LA Auto Show 2017 zal van 1-10 december voor het grote publiek geopend worden. AutoMobility LA is waar de nieuwe autobranche zaken doet, baanbrekende nieuwe producten onthult en strategische aankondigingen maakt in de aanwezigheid van mondiale media- en brancheprofessionals. LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Om de meest actuele berichtgeving en informatie over de show te ontvangen, kunt u LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], op Facebook via facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of op Instagram via https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] volgen of u kunt zich aanmelden op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/] voor het ontvangen van nieuwsberichten. Ga voor meer informatie over AutoMobility LA naar http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/].

Contactpersonen media: Brian Alexander/Amanda Niklowitz JMPR Public Relations, Inc. (818) 992-4353 balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com] aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234