GEP genoemd als leider in Gartner Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suites

- GEP erkend voor zijn volledigheid van visie en het vermogen om uit te voeren

CLARK, New Jersey, 7 augustus 2018 /PRNewswire/ -- GEP, een toonaangevende aanbieder van inkoopsoftware en inkoopdiensten aan Fortune 500 en Global 2000-ondernemingen wereldwijd, kondigde vandaag aan dat GEP in Gartners 2018 Gartner Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suites-rapport is uitgeroepen tot leider.

Een gratis exemplaar van het rapport is beschikbaar op www.smartbygep.com/GartnerSSS [http://www.smartbygep.com/GartnerSSS]

"Ons product, techniek, marketing en ondersteuningsprofessionals zijn meedogenloos in hun inspanningen om de beste klantervaring te bieden voor het hele ecosysteem van SMART by GEP(®)-gebruikers," aldus Subhash Makhija, Chief Executive Officer van GEP. "We hebben onszelf tot taak gesteld om het meest krachtige, meest effectieve uniforme inkoopplatform [https://www.smartbygep.com/] binnen de industrie te bieden, terwijl we tegelijkertijd een mooi en gemakkelijk te gebruiken toepassing creëren die 'afgestemd is op de consument' -- dat was de drijfveer achter SMART by GEP.

"Het snel groeiende aantal Fortune 500 en Global 2000-bedrijven die klanten van GEP zijn geworden," ging Makhija verder, "benadrukt het succes dat we gerealiseerd hebben om proceskennis, een doordacht ontwerp en een verfrissende esthetiek samen te brengen op een platform van wereldklasse, dat gemakkelijk de zware verwerking- en doorvoeringvereisten van de meeste complexe wereldwijde ondernemingen kan afhandelen."

Makhija merkte op dat SMART by GEP, veilig verankerd in Microsoft Azure, wereldwijd opmerkelijke prestatieniveaus, schaalbaarheid en veerkracht realiseert.

SMART by GEP biedt een volledige source-to-pay-functionaliteit in een gebruiksvriendelijke, cloud-native platform, met inbegrip van uitgavenanalyse, sourcing, contractbeheer, procure-to-pay, besparingsprojectbeheer en het bijhouden van besparingen, facturatie en andere gerelateerde functies.

SMART by GEP is, zonder uitgebreide training, eenvoudig in te stellen, implementeren en gebruiken. Smart by GEP is platform-agnostisch (het werkt met SAP, Oracle of elk ander belangrijk ERP- of F&A-systeem). En met een uitstekende ondersteuning en dienstverlening, is GEP een marktleider op het gebied van klanttevredenheid.

"Gebruiksgemak stimuleert invoering," zei Al Girardi, GEP's vicepresident voor marketing en analistenrelaties, "en invoering stimuleert waarde. Berichtgeving over de functie van een bepaalde functieset of -infrastructuur heeft geen zin als de toepassing wordt afgewezen door gebruikers. We vragen zakelijke gebruikers om meer te verwachten en eisen.

"Voor een groot aantal gebruikers, is ons platform in wezen een digitale werkruimte, en als zodanig, ervaren onze klanten SMART by GEP als 'een geweldige plek om te werken' -- en dat stimuleert de productiviteit en de waarde voor hun team en bedrijf."

Cloud-native SMART by GEP, speciaal gebouwd op een enkelvoudige codebasis voor optimale prestaties in de cloud, maakt gebruik van de cloud-economie om een oplossing te leveren die gemakkelijk de zwaarste, meest complexe vereisten van GEP's Fortune 500 en Global 2000-klanten kan afwikkelen, terwijl een belastende infrastructuur alsmede de ondersteuningskosten geëlimineerd worden.

Gartner, Magic Quadrant for Strategic Sourcing Application Suites, Magnus Bergfors, Patrick Connaughton, et al., 1 augustus 2018.

Gartner onderschrijft geen van de aanbieders, producten of diensten die in de publicaties van het onderzoek worden beschreven en adviseert gebruikers van technologie om niet uitsluitend te kiezen voor leveranciers die de hoogste score of andere vermeldingen hebben behaald. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartners research-organisatie en moeten niet als feiten worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met betrekking tot dit onderzoek af. Daaronder vallen ook alle garanties met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over GEP:

GEP helpt wereldwijde ondernemingen om efficiënter en effectiever te werk te gaan, een concurrentievoordeel te behalen, de winstgevendheid te verhogen, en de bedrijfs- en aandeelhouderswaarde te maximaliseren.

Frisse ideeën, innovatieve producten, ongeëvenaarde domein- en vakdeskundigheid, en slimme, gepassioneerde mensen - dit is hoe GEP uniforme bedrijfsoplossingen creëert en levert van ongekende schaal, kracht en effectiviteit.

GEP, verkozen als Best Provider tijdens de World Procurement Awards en EPIC Procurement Excellence Awards, wordt regelmatig erkend door Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream en Ardent Partners, als een innovator en leider in source-to-pay-inkoopsoftware.

GEP wordt ook vermeld als een leider op het gebied van beheerde inkoopdiensten (inkoop-outsourcing) door de Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS en IAOP. Daarnaast is GEP volgens ALM Intelligence, het belangrijkste onderzoeksbureau in de sector voor beheerconsulting, de leider op het gebied van inkoopstrategie en consulting voor de toeleveringsketen.

Met 14 kantoren en operationele centra in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, GEP, gevestigd in Clark, New Jersey helpt bedrijven wereldwijd om hun strategische, operationele en financiële doelstellingen realiseren. Ga voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment strategische en beheerde diensten, naar www.gep.com [http://www.gep.com/]. Ga voor meer informatie over SMART by GEP, ons cloud-native, uniforme source-to-pay-platform, naar www.smartbygep.com [http://www.smartbygep.com/].

Contact opnemen

Al Girardi VP, Marketing & Analyst Relations GEP Worldwide Telefoon: +1 732-382-6565 E-mail: al.girardi@gep.com [mailto:al.girardi@gep.com]

Web site: http://www.gep.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234