Mindtree Lanceert Network Operations Center In De V.S.

SCOTTSDALE, Arizona, December 6, 2017 /PRNewswire/ --

24/7 center brengt succesvolle Infrastructuur-,  Beheer en Dienstenmodel dichter bij

zijn Noord-Amerikaanse klanten  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een wereldwijdbekende digitale transformatie en technologie dienstenbedrijf, heeft de opening van zijn eerste Noord-Amerikaans Network Operation Center in Scottsdale, Arizona, aangekondigd, om zijn handel in Infrastructuur, Beheer en Diensten te ondersteunen. Gebaseerd op het succesvolle model van het bedrijf Chennai and Bangalore NOCs, zal Mindtree hiermee een bredere keuze van opties kunnen voorstellen, aan klanten die op zoek zijn naar uitmuntende IT toepassingen en infrastructuur.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Het gebouw zal een werkplek zijn voor minstens 30 werknemers per dienst, met drie diensten per dag, om 24/7 assistentie aan te kunnen bieden. De Center beschikt over de modernste technologie, om realtime informatie te kunnen weergeven over incidenten, netwerkprestaties, en andere belangrijke parameters.

De NOC in Scottsdale zal infrastructuur en oplossingen leveren om klanten te ondersteunen via een servicebalie, en niveau 1, niveau 2 en niveau 3 zijn er voor afstandsbewaking en beheerdiensten. Belangrijke klanten van bank-, financiële en verzekeringsectoren hebben al aangegeven met de Scottsdale NOC samen te willen werken.

Het nieuwe gebouw maakt het ook mogelijk voor Mindtree om de wet na te leven wanneer bewaking in de V.S. moet plaatsvinden, of door V.S. burgers moet worden uitgevoerd wanneer veiligheidsmachtiging nodig is.

"Deze allernieuwste aanwezigheid brengt ons nog dichter bij onze strategische klanten. Met deze NOC, verlengen we ons "follow-the-sun" model, waar ondersteuning eenvoudig tussen kantoren in verschillende tijdzones overgedragen kan worden voor maximale reactiviteit", zegt Paul Gottsegen, CMO en Hoofd van de regio Amerika van Mindtree. "Bovendien geeft het ons een niveau 3 ondersteuning vermogen in de V.S., en een onshore betrouwbare aanwezigheid."

Mindtree gaat door met het ontwikkelen van zijn lokale klantenondersteuningsvermogen en onshore paraatheid in de V.S., door middel van strategische investeringen zoals de lancering van het eerste internationale Digital Pumpkin innovatie-hub in New Jersey, dat in september is geopend. De opening van de NOC in Scottsdale stemt zich af op de recente initiatieven van Mindtree in de richting van een sterkere samenwerking en co-innovatie met klanten op de V.S. markt. Deze investeringen zijn bedoeld om de technologische transformatie te bevorderen, zowel in  'run-the-business' als in 'grow-the-business' initiatieven.

Meer informatie over de Infrastructuur Beheer Diensten van Mindtree vindt u op de Mindtree website [https://www.mindtree.com/services/infrastructure-management-services?utm_source+PR&utm_medium+PR&utm_campaign=Mindtree_Launches_US_Network_Operations_Center ] .

Over Mindtree  

Mindtree (NSE: MINDTREE) levert digitale transformatie en technologie diensten van hun ontwikkeling tot aan hun uitvoering, waardoor Global 2000 de concurrentie kan overtreffen. 'Born digital,' Mindtree kiest een flexibele en gezamenlijke aanpak voor het creëren van maatwerkoplossingen in de keten van digitale waarde. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur en applicatiebeheer ons in het optimiseren van uw IT tot een strategisch activum. Of u nu uw bedrijf wilt onderscheiden, bedrijfsfuncties moet herdenken, of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen deze doelen te bereiken. Bezoek http://www.mindtree.com voor meer informatie.Voor meer informatie, neem contact op met:

India
Siddhartha Tanti
Genesis Burson-Marsteller
+91-99863-62435
Siddhartha.tanti@bm.com

Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter Communications
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com

Europa
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234