Extraordinary Conceptions opent kantoor in Spanje voor internationale vraag

SAN DIEGO, 6 september 2017 /PRNewswire/ -- Extraordinary Conceptions, een toonaangevend in Zuid-Californië gevestigd draagmoeder- en eiceldonoragentschap, heeft vandaag aangekondigd dat het gaat meespelen op de internationale markt met de opening van zijn nieuw internationaal hoofdkantoor in Barcelona, Spanje. Volgens leden van het uitvoerend team zal de aanwezigheid in Spanje bijdragen tot het voldoen aan de toenemende vraag naar draagmoederschap in de Europese regio.

Het nieuwe kantoor opent zijn deuren op 1 oktober 2017.

"Wij willen aan de doelgroep ouders laten weten hoe belangrijk het is voor ons agentschap om hen de nodige educatie en informatie te verschaffen over draagmoederschap in de Verenigde Staten," zei Mario Caballero, algemeen directeur bij Extraordinary Conceptions. "Wij willen een agentschap zijn waarop Europa kan vertrouwen en wij willen een antwoord bieden op alle vragen en alle twijfels tijdens de vroege fase van het proces. Wij beantwoorden alle vragen gratis."

Voorts zal het kantoor in Europa handig zijn voor een vlotte communicatie tussen de verschillende tijdzones.

Caballero heeft persoonlijk Maite Arboles gekozen om de activiteiten als Consulent inzake Draagmoederschap in Spanje te leiden. Arboles en haar man zijn afkomstig van Barcelona en hebben een speciale band met Extraordinary Conceptions. Toen op 20-jarige leeftijd baarmoederkanker werd vastgesteld bij haar en zij na verschillende operaties en behandelingen geen kinderen kon krijgen, besloten Arboles en haar man om een beroep te doen op een draagmoeder om een gezin op te bouwen. Het koppel koos Extraordinary Conceptions om een draagmoeder te vinden in de Verenigde Staten die een paar jaar geleden hun tweelingzoons droeg en baarde.

"Het was een ongelofelijke ervaring en Extraordinary Conceptions hielp ons met juridisch advies, de opstelling van onze contracten en het zoeken van de draagmoeder. Het agentschap was er voor ons tijdens deze ongelofelijke ervaring," zei Arboles. "Dankzij deze ongelofelijke ervaring besloot ik om als coördinator aan het werk te gaan. Ik voel me gedreven om andere Spaanse koppels te helpen bij het waarmaken van hun jarenlange droom om ouders te worden."

Arboles is bereikbaar per email maite@extraconceptions.com [mailto:maite@extraconceptions.com] of per telefoon op 625253599.

Over Extraordinary Conceptions:

Extraordinary Conceptions is een internationaal eiceldonor- en draagmoederagentschap met hoofdkantoor in Zuid-Californië, Verenigde Staten. Het is al altijd de missie geweest van Extraordinary Conceptions om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun droom kinderen te hebben waar te maken. Zij komen op voor gelijkheid en vechten tegen discriminatie om wereldwijd gezinnen te helpen opbouwen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.extraconceptions.com [http://www.extraconceptions.com/].

Web site: http://www.extraconceptions.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234