IBC 2017: Scality presenteert multi-cloud software-gedefinieerde object-opslag voor media- en entertainmenttoepassingen in hal 7, stand G16

SAN FRANCISCO, 6 september 2017 /PRNewswire/ -- Scality [http://www.scality.com/], een wereldleider op het gebied van object- en cloudopslag, kondigde vandaag aan dat het zijn nieuwste object- en cloudopslagproducten zal presenteren tijdens de IBC 2017, 's werelds toonaangevende media-, entertainment- en technologievakbeurs. Scality zal in zijn stand productdemonstraties geven, waaronder die voor Scality RING7 software-gedefinieerde object-opslag en Scality Zenko open source multi-cloud datacontroller, beiden afgestemd om de strengste opslagvereisten voor Media Asset Management (MAM) binnen de sector te overschrijden, multi-CDN origin-server, actief archief voor productie, videotranscodering, video op aanvraag en cloud-dvr.

https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg]

Wat: IBC 2017 Wanneer: 15 - 19 september 2017 Waar: Amsterdam RAI; Amsterdam, Nederland Hal: 7 Stand: G16

Toestelgeïnspireerd zorgt Scality RING7 [http://www.scality.com/products/ring/] multi-site scale-out bestandssysteem en object-opslagoplossing, voor gemoedsrust voor organisaties die gericht zijn op beveiliging en die voorheen de openbare cloud wantrouwden. Ondernemingen kunnen gebruik maken van grote schaalbaarheidsvoordelen, en het volste vertrouwen hebben dat essentiële gegevens behouden, veilig gecodeerd, rampenbestendig, en zeer beschikbaar zullen blijven. Scality RING7 verrijkt aanzienlijk het gedistribueerde scale-out bestandssysteem van Scality, waardoor gebruikers gelijktijdig toegang tot verschillende sites kunnen krijgen alsmede voor parallelle schrijvers om de doorvoer te verhogen. Het verenigt ook naadloos de uiteenlopende werelden van bestands- en objectgegevens, waardoor gebruikers in staat gesteld worden om toegang te verkrijgen tot dezelfde gegevens van bestand- of objectprotocollen.

Het gebruik van de open source Scality Zenko multi-cloud datacontroller [http://www.scality.com/products/zenko-multi-cloud-data-controller/] is gratis en geïntegreerd in toepassingen voor ontwikkelaars waardoor er een geheel nieuwe wereld met multi-cloud opslag voor ontwikkelaars geopend wordt. Zenko biedt een uniforme interface gebaseerd op een bewezen implementatie van de Amazon S3 API binnen verschillende clouds. Hierdoor kan elke cloud benaderd worden met dezelfde API en toegangslaag, terwijl informatie opgeslagen wordt in hun oorspronkelijke vorm.

Maak een IBC-afspraak met Scality Om een afspraak met Scality te plannen tijdens de IBC kunt u de 'Meeting Request'-knop op de IBC 2017-landingpagina van Scality gebruiken http://www.scality.com/ibc-2017/ [http://www.scality.com/ibc-2017/].

Over Scality Scality, een wereldleider in object- en cloudopslag, levert kostenefficiënte software-gedefinieerde oplossingen, waaronder Scality RING [http://www.scality.com/products/ring/] en de open-source Scality Zenko [http://www.scality.com/products/scality-s3-server/] multi-cloud datacontroller. De oplossingen van Scality zijn perfect voor Global 2000-ondernemingen en de markten voor media, financiën, productie, overheid, en cloudproviders.

Volg ons op Twitter @scality [https://twitter.com/scality] en bezoek ons online op www.scality.com [http://www.scality.com/] om meer te weten te komen over onze producten.

Contactpersoon voor de pers Jacqueline Velasco Lumina Communications voor Scality (408) 680-0564 scality@luminapr.com [mailto:scality@luminapr.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg]

Web site: http://www.scality.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234