SAI Globals bedrijfsonderdeel voor risico- en leeractiviteiten kondigt adviserende klantenraad aan

De nieuwe adviesraad benadrukt SAI Globals inzet voor het bevorderen van geïntegreerde oplossingen voor risicobeheer in lijn met de behoeften van de klant

CHICAGO, 6 aug. 2018 /PRNewswire/ -- SAI Global, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor geïntegreerd risicobeheer (IRM) [https://www.saiglobal.com/en-us/risk_categories/compliance_risk/], kondigde vandaag een nieuwe adviserende klantenraad aan, waarbij het bedrijf zijn inzet benadrukt voor de samenwerking met klanten om marktgerichte innovatie te bevorderen.

https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

De raad zal een forum bieden voor klanten van SAI Global, om een strategische inbreng te leveren en de ontwikkeling van oplossingen en diensten, uitbreidingsgebieden en markttransformatie te beïnvloeden, inzicht te krijgen in de bedrijfsstrategie en -richting van het bedrijf, evenals de routekaarten voor producten en technologie. De raad, een verzameling van senior besluitvormers, is er ook op gericht om de leden betrokken te maken bij relevante vraagstukken binnen de sector en om een belangrijke uitwisseling van intellectueel leiderschap te creëren.

De oprichting van een adviserende klantenraad is in navolging van SAI Globals jarenlange praktijk om een naadloze uitbreiding te zijn van de risicobeheerteams van hun klanten en om de volle omvang van de klanten en sectoren die door SAI Global bediend worden, te vertegenwoordigen. De inaugurele raad zal bestaan uit:

Auto-industrie


-- Ford -- Raphael Richmond, Global Director of Compliance
Bank- & Financiële sector


-- Cadence Bank -- Laura Buckley, SVP, Director of Technology Risk &
Compliance
Onderwijs


-- UC Davis -- Jackson Muhirwe, Chief Information Security Officer
Voedselindustrie


-- General Mills -- Chris Collin, Ethics & Compliance
-- Tyson Foods -- Joe Lloyd, Vice President - Ethics & Compliance
Gezondheidszorg


-- Billings Clinic -- Gerele Pendelton, Privacy Officer
-- Community Health Systems -- Kim Rizzo, Senior Director
-- Gerald Champion Regional Medical Center -- Becky Roberts, Compliance
Officer
-- Medline Industries -- Ann Ford, Chief Ethics & Compliance Officer
-- Moffitt Cancer Center -- Donnetta Horseman, Chief Compliance Officer
Industriële machines en uitrusting


-- Kennametal Inc. -- Seth A. Rice, Assistant General Counsel en Global
Director of Ethics & Compliance
Productie


-- O-I -- Jack Radke, Chief Ethics & Compliance Officer
Nutsbedrijven


-- KCP (een Honeywell-bedrijf) -- Shawn Geib, Security Manager
"We bevinden ons, samen met onze klanten, op een traject en deze groep bestaande uit zorgvuldig gekozen besluitvormers zal ons helpen om vorm te geven aan onze routekaart en zal de richting van onze aanpak beïnvloeden naarmate we onze IRM-oplossingen uitbreiden." aldus Peter Granat, CEO bij SAI Global. "Raadsleden zullen ook profiteren van de vorming van een netwerk voor intellectueel leiderschap en inzichten, dat zal helpen om definitief de schijnwerpers te richten op de urgentie en het belang van een meer geïntegreerde aanpak van risicobeheer."

De raadsleden zullen een initiële verbintenis aangaan van twee jaar en tweemaal per jaar bijeenkomen. De raadsleden zullen vroeg inzicht krijgen in strategische beslissingen, uitdagingen en kansen waar SAI Global mee te maken krijgt, wat hen en hun organisaties op hun beurt zal helpen met hun eigen traject voor geïntegreerd risicobeheer.

Over SAI Global

SAI Global helpt organisaties op een proactieve manier risico's te beheren om vertrouwen te creëren, en bedrijfsuitmuntendheid, groei en duurzaamheid te realiseren. Onze geïntegreerde oplossingen voor risicobeheer bestaan uit een combinatie van de beste capaciteiten, en dienstverlenende en adviserende vaardigheden die van kracht zijn binnen de gehele levenscyclus waardoor bedrijven zich op andere zaken kunnen richten. Samen stellen deze instrumenten en kennis klanten in staat een geïntegreerd overzicht van het risico te verkrijgen. Vraag om een gratis demonstratie [https://www.saiglobal.com/en-us/risk/compliance_risk_software/] om onze instrumenten in actie te zien.

Wij hebben een wereldwijd bereik met locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en het Pacifisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.saiglobal.com [http://www.saiglobal.com/].

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

CONTACT: Jacqueline Fleming, Global Head of Brand Strategy & Corporate Communications, SAI Global, +1-609-955-5120, E: Jacqueline.Fleming@saiglobal.com

Web site: http://www.saiglobal.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234