Any-Lamp kiest SiteSpect om wereldwijde digitale aanwezigheid te optimaliseren

Focus op testen en optimalisatie van Any-Lamp's duurzame productlijn voor een verbeterde klantervaring

BOSTON, 6 juli 2017 /PRNewswire/ -- SiteSpect, een erkende leider op het gebied van de optimalisatie van digitale bedrijfsmodellen en klantervaring, heeft vandaag aangekondigd dat Any-Lamp voor het bedrijf heeft gekozen om zijn digitale klantervaring te optimaliseren op wereldschaal. Als een onderneming die gespecialiseerd is in gloeilampen, armaturen en toebehoren zal het in Nederland gevestigde Any-Lamp de door SiteSpect geleverde diensten vooral gebruiken voor zijn duurzame productlijnen en om de keuze- en aankoopervaring van zijn groeiend wereldwijd klantenbestand te verbeteren.

https://mma.prnewswire.com/media/506913/SiteSpect_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/506913/SiteSpect_Logo.jpg]

"Aangezien de digitale markt blijft groeien, hebben ondernemingen zoals Any-Lamp een kans om meer klanten te bereiken en op de wereldmarkt zaken te doen," zei Eric Hansen, oprichter en CEO van SiteSpect CTO. "Wij zijn verheugd dat Any-Lamp deel gaat uitmaken van de SiteSpect-familie en we kijken ernaar uit om samen te werken aan het vergroten van de waarde van de klantenbetrokkenheid met steun voor de continue groei van de onderneming."

Naar verwachting zal de verlichtingsindustrie tegen 2020 tot EUR64 miljard groeien. Volgens McKinsey Research kunnen ondernemingen zoals Any-Lamp zich positioneren om in te spelen op de groeiende wereldvraag. Door gebruik te maken van de datagestuurde oplossingen betreffende klantervaring en optimalisatie van SiteSpect, Inc., zal Any-Lamp beter zijn uitgerust om aan zijn klanten de juiste toegang, middelen en sturing te bieden. Any-Lamp zal de SiteSpect-oplossingen inzetten in AWS om een virtual private cloud (VPC) implementatie van de SiteSpect-oplossing mogelijk te maken, in combinatie met het bestaande Any-Lamp AWS.

"Het doel van Any-Lamp is voor de beste klantervaring te zorgen, zowel offline als online. SiteSpect is de beste partner voor ons om constant onze digitale gebruikerservaring te verbeteren door middel van A/B & MVT Testing zonder dat dit gevolgen heeft voor onze prestaties betreffende paginasnelheid," zei Arie van Dusseldorp, Managing Director bij Any-Lamp B.V. "Door onze website te verbeteren, maken we de interactie met onze klanten beter door hen te helpen over te stappen op LED-verlichting en zo hun energieverbruik en bijgevolg hun energiekosten te verlagen."

Over SiteSpect SiteSpect is toonaangevend op het gebied van het verbeteren van het beheer en de optimalisatie van de klantervaring in een omnichannel-omgeving, waarbij wordt gebruikgemaakt van personalisatie, testing en real-time analytics om de meest succesvolle digitale ondernemingen in de wereld te versterken. Alleen met de SiteSpect-oplossing inzake klantervaring is het mogelijk voor klanten om de complete gebruikerservaring te optimaliseren, van de front-end "look and feel" tot de back-end functionaliteit, en om dit vanaf een centraal punt te beheren over verschillende kanalen, productlijnen en bedrijfsonderdelen. Bezoek www.sitespect.com [http://www.sitespect.com/] voor meer informatie over hoe topondernemingen waaronder Walmart, Target, Eddie Bauer, Urban Outfitters en andere toonaangevende internationale merken SiteSpect's gepatenteerde technologie en professionele diensten gebruiken om hun digitale ondernemingen te laten doorgroeien.

Over Any-Lamp Any-Lamp is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verlichtingsindustrie. Het bedrijf heeft jaarlijks meer dan 10.000 tevreden klanten en in ons assortiment van 5.500 lampen, armaturen en toebehoren vindt u zeker wat u zoekt. We zijn gespecialiseerd in productkennis en we bieden de meest efficiënte, ecologische en economische verlichtingsproducten op de markt. Daarbij handhaven we steeds de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze producten voldoen aan de technische en veiligheidsvoorschriften en hebben CE-certificering.

Contact: Lori Niquette, 617-779-1800, sitespect@shiftcomm.com [mailto:sitespect@shiftcomm.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/506913/SiteSpect_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/506913/SiteSpect_Logo.jpg]

Web site: http://www.sitespect.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234