Christie Velvet CorePlus LED: een flexibele, volledig uitgeruste, gunstig geprijsde videowandoplossing

AMSTERDAM, 6 februari 2018 /PRNewswire/ -- ISE - De nieuwe Christie® Velvet® [https://www.christiedigital.com/emea/digital-signage/products/LED-tiles] CorePlus LED videowand biedt een ongeëvenaarde ontwerpflexibiliteit voor een gunstig geprijsde LED videowandoplossing. Met een pixel pitch van 1,2 tot 4,0 millimeter is de enkele architectuur geschikt voor populaire resoluties waaronder 4K, is zij volledig instelbaar op remote en on-board opties en kan zij zowel aan de voor- als achterzijde worden geïnstalleerd en bediend. Het directe montagesysteem is perfect voor openbare ruimtes, casino's, pretparken, gebedshuizen, omroepen, controlekamers, vergaderruimtes en vele andere toepassingen omdat het een beperkte installatiediepte heeft van minder dan 100 millimeter.

Christie Velvet CorePlus is ontworpen met een focus op flexibiliteit en betaalbaarheid terwijl de oplossing tegelijkertijd veel eigenschappen biedt die normaal gezien in duurdere LED-systemen zijn te vinden. Dankzij de on-board of remote stroomopties voor CorePlus zijn er meer installatiemogelijkheden maar tegelijk is het warmtebeheer efficiënt en zijn er redundanties voor een 24 x 7-werking. Christie Velvet CorePlus omvat een direct montagesysteem waardoor het snel, gemakkelijk en rechtstreeks op platte wanden kan worden aangebracht en bijkomende montagestructuren niet langer nodig zijn, waardoor de totale systeemkost verlaagt. Voorts kan de eindgebruiker met de nieuwe E600 Controller gemakkelijk opschalen naar 4K bij 60Hz.

"Onze klanten moeten niet langer belangrijke capaciteiten opofferen wanneer ze een gunstig geprijsde LED-videowand aankopen," zei David Griffiths, Director of Market Development EMEA bij Christie. "Wanneer u kiest voor Christie, werken wij samen met u aan elke stap naar een maximale benutting van de ongelofelijke flexibiliteit van CorePlus en het in kaart brengen van een oplossing waardoor uw visie een realiteit wordt. U kunt er zeker van zijn dat u zult genieten van de superieure productkwaliteit, dienstverlening en ondersteuning van het merk Christie."

"De internationale markten voor smalle binnenshuis-LED blijven in een ongelofelijk tempo groeien en naar verwachting zal er een toename van 19 percent (CAGR, samengesteld jaarlijks groeipercentage) plaatsvinden in de komende vier jaar om tot een verkoop te komen van $2,9 miljard in 2021," verklaarde Chris McIntyre-Brown, associate director, Professional Equipment and Displays bij FutureSource Consulting. "Wij zien dat er steeds meer betaalbare LED-videowanden op de markt worden gebracht door vooraanstaande AV-fabrikanten met capaciteiten die aan de behoeften voldoen van de klant in internationale markten. Dat zal een bredere aanname van smalle pixel pitch LED-technologie stimuleren."

Christie biedt online LED-calculator aan klanten Voorts heeft Christie een nieuwe online LED-calculator [https://www.christiedigital.com/en-us/visual-solutions-case-studies/tools/christie-led-designer] gelanceerd zodat haar integrators, verdelers, consultants en architectenpartners - evenals de eindgebruikers - snel en gemakkelijk een LED-videowand zouden kunnen ontwerpen die aan hun unieke vereisten voldoet. Met een eenvoudige klik [https://www.christiedigital.com/en-us/visual-solutions-case-studies/tools/christie-led-designer] kunnen klanten een prijsofferte aanvragen bij het verkoopteam van Christie.

"Christie streeft ernaar om de beste partner te zijn voor LED-videowanden," voegde Romanowitz hieraan toe, "en door de uitstekende integratie van onze online LED-configurator met onze interne systemen kunnen wij sneller en doeltreffender reageren op vragen van klanten."

Christie Velvet CorePlus is beschikbaar in de lente van 2018 en zal vergezeld zijn van een door de gerenommeerde klantendienst van Christie ondersteunde garantie van drie jaar op onderdelen en arbeid.

Christie versterkt zijn Velvet Apex Series LED Voorts is Christie verheugd om aan te kondigen dat zijn Velvet Apex Series nu betere en minder gecompliceerde 4K-videowanden maakt met de nieuwe E600 Controller met 4K bij een capaciteit van 60Hz. Het ontwerp is niet alleen gemakkelijker te configureren maar er worden minder componenten gebruikt in de signaalketen, wat betekent dat het beeld vrij van artefacten is en het publiek van een betere kijkervaring geniet.

Met een lagere helderheid, een geavanceerde beeldverwerking, HDR10 signaalcompatibiliteit en een uitstekende beeldkwaliteit waarborgt de Christie Apex Series een levendige en nauwkeurige weergave van uw content, tot in de kleinste details.

Met een volledige certificering en een 24/7-werking met 4K bij een resolutie van 60Hz biedt de Apex Series onderhoudsgemak met toegang aan de voorkant, een direct montagesysteem, een remote en redundante stroomvoorziening en een dun ADA-conform ontwerp voor een betrouwbare, flexibele en duurzame LED-videowand.

De verbeterde Apex Series is beschikbaar met een pixel pitch van 1,2 tot 2,5 millimeter. Het model van 0,9 millimeter [https://www.christiedigital.com/emea/digital-signage/products/led-tiles/apex-series/led009-al] dat in december 2017 is voorgesteld, rondt het aanbod af met één van de smalste op de markt beschikbaar pitches. Met een beeldverhouding van 16:9 geeft de Apex Series content weer op een onberispelijk gedetailleerde manier en is zij de ideale keuze voor toepassingen waarvoor de beeldkwaliteit en -helderheid uitermate belangrijk zijn. Dit alles wordt ondersteund door de toonaangevende garanties en ondersteuning van Christie.

Over Christie® Christie Digital Systems USA, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologie en een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren en complete systeemdisplays op de markt brengt. Christie wordt erkend als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot Hollywood, bedrijfskritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te trekken met dynamische en adembenemende beelden, vergezeld door indrukwekkend geluid. Bezoek www.christieemea.com [http://www.christieemea.com/] of www.christieled.com [http://www.christieled.com/] voor meer informatie.

Volg Christie: https://www.twitter.com/christiedigital [https://www.twitter.com/christiedigital] https://www.twitter.com/christievive [https://www.twitter.com/christievive] https://www.facebook.com/christiedigital [https://www.facebook.com/christiedigital] https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems [https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems] https://www.youtube.com/christiedigital [https://www.youtube.com/christiedigital] https://www.instagram.com/christiedigital [https://www.instagram.com/christiedigital] https://vimeo.com/christiedigital [https://vimeo.com/christiedigital]

"Christie" is een handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc., en is gedeponeerd in de Verenigde Staten en een aantal andere landen. Christie® Velvet® is een gedeponeerd handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc.

CONTACT: Oliver Berrow, Account Manager, Wildwood PR, +44 (0)1293 851115, oliver.berrow@wildwoodpr.com; Brant Eckett, Marketing Director EMEA, Christie, +44 (0)118 977 8000, brant.eckett@christiedigital.com; of bezoek onze website: www.christieEMEA.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234