Christie Boxer is de eerste projector die voor een interface zorgt met SDVoE-systemen via het 10G-ethernet

AMSTERDAM, 6, februari 2018 /PRNewswire/ -- ISE -- De Christie® Boxer [https://www.christiedigital.com/emea/business/products/projectors/3-chip-dlp/boxer-series] 3DLP® projector, die een doorbraak betekende toen hij drie jaar geleden in de handel werd gebracht, is nu krachtiger en flexibeler dan ooit omdat hij voor een directe interface kan zorgen van 4K-audiovisuele content, verwerking en controle via het 10G-ethernet. Dankzij de Christie Terra SDVoE input board voor Boxer blijft Christie de leider op het gebied van SDVoE en veranderen de spelregels voor AV-systeemontwerpen en -oplossingen door alles naar het netwerk te migreren en alle media en controles te integreren in een enkel system waarbij een enkele kabel wordt gebruikt.

Aangezien de Christie Boxer nu SDVoE-inhoud accepteert via het 10G-ethernet, garanderen de kwaliteit, efficiëntie, flexibiliteit, prestatie en schaalbaarheid van de migratie van AV naar het netwerk een gloednieuwe en betere AV-oplossing.

"Christie Boxer is de eerste projector met een rechtstreekse integratie met een Ethernet-netwerk die real-time, 4K/60 AV content en controle accepteert door van SDVoE gebruik te maken. Het input board ondersteunt onboard verwerking en zorgt ervoor dat het niet langer nodig is een externe SDVoE-ontvanger aan te kopen, te installeren, te verbinden met de projecten en van lokale stroom te voorzien," zei Curtis Lingard, senior product manager bij Christie. "Christie is een leider in de AV-sector en de SDVoE Alliance door met deze oplossing op de proppen te komen. Het Terra SDVoE input board voor Boxer is een volgende stap in de migratie van AV-systemen rechtstreeks op netwerken."

Als één van de stichters van de SDVoE Alliance [http://sdvoe.org/] geeft Christie leiding aan de overgang van AV-systemen met een beperkte bandbreedte, een beperkte schaal en circuit-geschakelde signaalinfrastructuur naar de grenzeloze schaalbaarheid, bandbreedte en bereik die de Ethernet-netwerken bieden.

Christie Terra zend-, ontvang- en bedieningsapparaten beschikbaar in februari 2018 Systeemoplossingen waarvan de Christie Terra zend-, ontvang- en bedieningsapparaten deel uitmaken, bieden een volledige en veilige operationele controle en beheer van de SDVoE-systemen. Zij zijn dan ook perfect voor entertainment, rental and staging en grootformaat display-oplossingen evenals voor bedrijfskritieke omgevingen zoals overheidscontrolekamers, telecom, de energiesector, intelligente vervoerssystemen en andere hoge veiligheidsomgevingen.

Met zijn intuïtieve webgebaseerde programmeringsinterface is de Christie Terra Controller eenvoudig te leren en te gebruiken, wat de installatie, de configuratie, de programmering, het beheer en de operationele taken van SDVoE-systemen vergemakkelijkt en versnelt.

De redundante controleconfiguratie verzekert continue updates van de bediening en systemen terwijl de opslag in vaste vorm inhoudt dat er geen delen in beweging zijn, wat op zijn beurt zorgt voor betrouwbaarheid op lange termijn, zonder compromissen.

"Door gebruik te maken van de Christie Terra Controller en de hele Christie Terra-familie, kunnen gebruikers genetwerkte apparaten configureren, routing controleren, audio configureren, de source- en displayconfiguraties beheren en gemakkelijk beeldmateriaal opschalen van een enkele, gemakkelijk te gebruiken programmeringsinterface," zei Karl Johnson, senior product manager bij Christie. "Terra Controller biedt gebruikerstoegang op meerdere niveaus, gecodeerde controle- en systeemdata, de registratie van gebruikerstoegang en operationele systemen, een sterk wachtwoordbeheer en nog andere eigenschappen om de bescherming van uw informatie te waarborgen."

Met een assortiment van verschillende zeer moderne displays, krachtige verwerkings- en via netwerken gedistribueerde samenwerkingsoplossingen levert Christie volledige oplossingen die voldoen aan alle vereisten om veelzijdige SDVoE-systemen te ontwerpen en te integreren met een onberispelijke kwaliteit en uitstekende prestaties van source tot display.

De Christie® Terra-familie [https://www.christiedigital.com/emea/business/products/image-processor/christie-terra] is gebaseerd op standaard, betaalbare en vrij verkrijgbare 10G SDVoE-technologie. Dat zorgt voor de signaaldistributie, controle, verwerking en KVM (keyboard, video, mouse) van niet-gecomprimeerde, zero-frame latentie audiovisuele content via 10G Ethernet netwerken, waaronder 4K videoformaten bij 60Hz vrij van artefacten. Het Terra-systeem bestaat uit drie producten: de zender, de ontvanger en het controleapparaat, die de switching, verwerking en controle ondersteunen van een groot aantal sources en displays over grote afstanden.

Over Christie® Christie Digital Systems USA, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologie en een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren, complete systeemdisplays en oplossingen voor bioscoopaudio op de markt brengt. Christie wordt erkend als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot Hollywood, bedrijfskritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te trekken met dynamische en adembenemende beelden, vergezeld door indrukwekkend geluid. Bezoek www.christiedigital.com/emea [http://www.christiedigital.com/emea].

"Christie" is een handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc., en is gedeponeerd in de Verenigde Staten en een aantal andere landen. DLP® is een gedeponeerd handelsmerk van Texas Instruments. SDVoE is een handelsmerk van de SDVoE Alliance.

CONTACT: Oliver Berrow, Account Manager, Wildwood PR, +44 (0)1293 851115, oliver.berrow@wildwoodpr.com; Brant Eckett, Marketing Director EMEA, Christie, +44 (0)118 977 8000, brant.eckett@christiedigital.com

Web site: http://www.christiedigital.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234