Risen Energy Co., Ltd gekwalificeerd voor Wereldwijde Bedrijven Top 25 Sector Hernieuwbare Energie

NINGBO, China, 5 december 2017 /PRNewswire/ -- Onlangs heeft Thomson Reuters de Top 100 Global Energy Leaders lijst bekendgemaakt, met de top 25 ranglijst op het gebied van hernieuwbare energie. Het is een grote prestatie van Risen Energy Co., Ltd, de leider op het gebied van fotovoltaïsche panelenproductie in China, dat het bedrijf is geselecteerd vanwege zijn uitstekende bijdragen aan de ontwikkelingen van de generatie PV elektriciteit. Het bedrijf schaart zich hiermee onder de grootste marktleiders en windkrachtreuzen en andere grote ondernemingen.

Het is voor het eerst dat een dergelijke uitgebreide beoordeling heeft plaatsgevonden binnen deze sector op het financieel niveau, maar ook op het gebied van risico-index, investeerdersvertrouwen, maatschappelijke verantwoordelijkheid, milieu-impact en reputatie binnen de industrie alsmede verschillende andere dimensies van 's werelds huidige generatie van toonaangevende energiebedrijven.

Een belangrijk onderdeel van deze evaluatie ligt in financiële gezondheid en betrouwbaarheid van bedrijven op de lijst. Met name Risen Energy Co., Ltd heeft zijn financiële vertrouwen waargemaakt in de ogen van klanten, investeerders en andere partijen. Door goede spreiding van risico's en effectief gebruik van zijn financieringsbronnen, blijft Risen Energy Co., Ltd financieel duurzaam en ontvangt het daarom het vertrouwen in zijn werk - het ultieme doel waarnaar iedere onderneming streeft.

De figuur laat zien dat de lijst met energieleiders het beter doet dan de S&P 500 Index en de Morgan Stanley Capital International Corporation World Energy Daily Index.

Emely Lyons, directeur van Thomson Reuters Energy Business Group, gaf het volgende commentaar: "Op de huidige competitieve wereldmarkt gaat leiderschap verder dan een financieel plaatje en is een holistische blik op de onderneming nodig. Bedrijven leveren een gezonde en veilige werkplek en zijn gecommitteerd aan het milieu enzovoorts, en dat is waarop ze worden beoordeeld. Wij feliciteren de bedrijven die op de lijst staan en die de besten zijn op hun terrein; zij bieden het hoofd aan zakelijke uitdagingen op een alerte en verantwoorde manier, daarbij hun leiderspositie behoudend in een veranderend bedrijfsklimaat."

Als 's werelds belangrijkste leverancier van efficiënte oplossingen in fotovoltaïsche energie houdt Risen Energy Co., Ltd altijd vast aan de kernfilosofie, elke hoek van de wereld verlichten. Het bedrijf heeft al duizenden projecten over de hele wereld ontwikkeld en uitgevoerd, en heeft een grote distributie in Indonesië, India, Nepal, Kazachstan, Tsjechische Republiek en vele andere landen en regio´s die zijn gelegen op de nieuwe Zijderoute (het One Belt One Road initiatief).

Wang Hong, president van Risen Energy Co., Ltd.: "Om deze reden hebben wij ons ingezet voor continue verkenning en investering in speerpunttechnologie voor de energie van de toekomstige generaties, en hebben we al doorbraken gemaakt in half-cell technology. Op dit moment hebben de 60 polykrystallijne halfcellen van zwart silicoon, ontwikkeld door Risen Energy's innovatieve onderzoekscentrum, meer dan 330W aan energie en zijn we in staat tot massaproductie, die wordt gebruikt in de Yangquan, Ruicheng projecten, en waarvoor we al veel erkenning hebben gekregen van onze klanten. In de toekomst hopen we ook nauw samen te werken met partners om de voortdurende optimalisering en verbetering van de PV sector te versnellen, maar ook om mee te helpen aan de innovaties en ontwkkelingen van vandaag de dag en voor de toekomst."

CONTACT: Tina Feng, +86-574-5995-3077, marketing@risenenergy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234