Megaport behaalt AWS-netwerkcompetentiestatus

BRISBANE, Australië, 5 december 2017 /PRNewswire/ -- Megaport Limited ("Megaport"), een wereldwijde toonaangevende leverancier van Network as a Service (NaaS)-diensten, kondigde vandaag aan dat het de Amazon Web Services (AWS)-netwerkcompetentiestatus verkregen heeft. Met deze aanduiding wordt erkent dat Megaport toonaangevende Software Defined Networking (SDN)-technologie levert op 179 locaties waarmee klanten geholpen worden bij het adopteren, ontwikkelen en implementeren van netwerken op AWS.

https://mma.prnewswire.com/media/614786/Megaport_AWS_networking_competency.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/614786/Megaport_AWS_networking_competency.jpg]

Door het verkrijgen van AWS-netwerkcompetentie onderscheidt Megaport zich als een lid van het AWS-partnernetwerk (APN) dat bewezen gespecialiseerde technische vaardigheid en bewezen succes voor de klant levert met specifieke focus op Networking op basis van schaalbare, beveiligde, directe connectiviteit [https://www.megaport.com/services/amazon-web-services/]. Om de aanduiding te kunnen ontvangen, moeten APN-partners diepgaande AWS-expertise hebben en naadloos oplossingen op AWS aanbieden.

"De innovatie en breedte van de diensten op AWS is altijd erg aantrekkelijk geweest voor onze zakelijke klanten," aldus Vincent English, Chief Executive Officer van Megaport. "Onze SDN helpt bedrijven om snel verbinding te maken met AWS Direct Connect. Het enorme bereik van Megaports wereldwijde netwerkvoetafdruk vergroot de toegankelijkheid tot AWS-diensten door AWS Direct Connect in nieuwe regio's in te schakelen en bedrijven te voorzien van een op consumptie gebaseerd netwerkmodel. We zijn vereerd dat we de AWS-netwerkcompetentiestatus hebben bereikt en we zullen blijven doorgaan met het ontwikkelen van functies om het nog gemakkelijker te maken voor onze klanten om aansluiting te vinden."

AWS zorgt voor schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven, variërend van startups tot internationale ondernemingen. Om de naadloze integratie en inzet van deze oplossingen te ondersteunen heeft AWS het AWS Partner Competentieprogramma [https://aws.amazon.com/partners/competencies/] opgericht om klanten te helpen bij het identificeren van APN consulting- en technologiepartners die een diepgaande ervaring en expertise in de sector hebben.

Door middel van de Megaport SDN, kunnen bedrijven binnen een minuut verbinding maken met 10 AWS-regio's en met meer dan 25 AWS Direct Connect-locaties wereldwijd. Megaport biedt een pay-as-you-go-model met als resultaat een handige en kosteneffectieve manier om verbinding te maken met de cloud. Met Megaport, kunnen bedrijven verbinding maken met meerdere AWS-regio's, over de hele wereld, vanuit een enkel interconnectiepunt. Dit betekent dat ze kunnen profiteren van meervoudige regio's tegen een fractie van de gebruikelijke kosten.

Over Megaport

Megaport is de wereldwijde toonaangevende leverancier van elastische interconnectiediensten. Met behulp van Software Defined Networking (SDN) stelt het wereldwijde platform van het bedrijf klanten in staat om hun netwerk snel te verbinden met andere diensten in het Megaport-netwerk. Diensten kunnen direct door de klant worden beheerd door middel van mobiele apparaten, hun computer of onze open API. De uitgebreide aanwezigheid van het bedrijf in Australië, de Aziatisch-Pacifische regio, Noord-Amerika, en Europa, biedt een neutraal platform dat zich uitstrekt over een verscheidenheid aan belangrijke leveranciers van datacenters binnen verschillende markten.

Megaport, opgericht in 2013 door Bevan Slattery, bouwde 's-werelds eerste SDN-gebaseerde platform voor elastische interconnectie, ontworpen om de meest veilige, naadloze en opvraagbare service te bieden waarmee bedrijven, netwerken en diensten met elkaar verbinding kunnen maken. Megaport heeft onder leiding van Vincent English een zeer ervaren team opgebouwd met uitgebreide kennis om grootschalig wereldwijd carriernetwerken op te zetten en meer dan 750 klanten in 179 datacenters wereldwijd met elkaar te verbinden. Megaport is een Alibaba Cloud Technology Partner, Oracle Cloud Partner, APN Technology Partner, Microsoft Azure ExpressRoute Partner, en Google Cloud Interconnect Partner.

Megaport, Virtual Cross Connect, VXC, en MegaIX zijn geregistreerde handelsmerken van Megaport (Services) Pty. Ltd. ACN 607 432 646.

Ga voor meer informatie over Megaport naar: www.megaport.com [http://www.megaport.com/].

MEDIAVRAGEN

Contactpersoon voor Megaport: Camille Denning +61-473-088-7400 media@megaport.com [mailto:media@megaport.com]

https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/614786/Megaport_AWS_networking_competency.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/614786/Megaport_AWS_networking_competency.jpg] Logo - https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

Web site: http://www.megaport.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234