Leica Geosystems Kiest Getac's ZX70 Tablet Voor Nieuwe Zeno GG04 Plus

Getac's volledig robuuste tablet biedt in combinatie met Leica's Zeno Mobile software en GG04 Plus slimme antenne zeer nauwkeurige dataverzameling onder alle omstandigheden.

AMSTERDAM, 5 september 2018 /PRNewswire/ -- Getac kondigt vandaag aan dat Leica Geosystems de volledig robuuste ZX70 Android-tablet heeft gekozen als hardware voor de nieuwe Leica Zeno GG04 Plus Tablet Solution. Dankzij de nieuwe samenwerking is Leica Geosystems in staat uitgebreide mogelijkheden te bieden voor het verzamelen van georuimtelijke gegevens in alle omgevingen en weersomstandigheden aan klanten op het gebied van nutsvoorzieningen, openbare diensten, transport en constructie.

https://mma.prnewswire.com/media/739366/Getac_ZX70_Android_tablet.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/739366/Getac_ZX70_Android_tablet.jpg]

Leica Geosystems introduceerde onlangs een nieuwe software en hardware reeks waaronder de Zeno Mobile-app voor gegevensverzameling en de Zeno GG04 Plus slimme antenne, om klanten te helpen bij het snel en effectief meten van zeer nauwkeurige georuimtelijke gegevens in het veld. Door deze innovatieve producten te combineren met Getac's volledig robuuste ZX70 Android-tablet, heeft Leica Geosystems een product ontwikkeld dat toonaangevende meetnauwkeurigheid, connectiviteit en levensduur biedt in één compleet pakket.

"De Getac ZX70 vormt het ontbrekende stukje van de puzzel voor de complete meetoplossing die we onze klanten willen bieden", aldus Alexander Fischer, Senior Product Manager for Asset Collection & Management bij Leica Geosystems. "Het is niet alleen extreem duurzaam en betrouwbaar, het krachtige Android-besturingssysteem en de flexibele connectiviteit maken het de perfecte partner voor onze Zeno Mobile-software en GG04 Plus slimme antenne. Klanten kunnen vertrouwen op optimale prestaties, ongeacht de omgeving of de weersomstandigheden waarin ze zich bevinden. "

Getac ZX70: bewezen mobiele prestaties en integratie met Leica Zeno Mobile

De Getac ZX70 is compact en krachtig en gemakkelijk met één hand vast te houden en gebruiken. Hierdoor is het apparaat ideaal voor veeleisende veldmetingen. Het Android-besturingssysteem ondersteunt Leica's Zeno Mobile-software naadloos, waardoor GNSS-posities (Global Navigation Satellite System) met een hoge nauwkeurigheid kunnen worden gebruikt en eenvoudig veel gegevens in het veld kunnen worden verzameld. Elke geautoriseerde Android-app kan op het apparaat worden geïnstalleerd, afhankelijk van de vereiste workflow of backofficesystemen die worden gebruikt. Hierdoor biedt de tablet direct een hoge mate van bruikbaarheid en vertrouwdheid.

Andere belangrijke functies zijn onder andere het 7 "IPS-display, dat gemakkelijk te lezen is in alle omgevingen en omstandigheden, zoals bijvoorbeeld direct zonlicht. Met het LumiBond 2.0 touchscreen is de tablet in de regen en zelfs met handschoenen volledig bedienbaar. De geïntegreerde 4G-modem van de Getac ZX70 kan grote databestanden snel en gemakkelijk verzenden, zelfs vanaf afgelegen locaties. De snelle, stabiele en betrouwbare gegevensverbinding stelt gebruikers ook in staat om op een effectieve manier gebruik te maken van de HxGN SmartNet-correctieservice van Hexagon Geosystems [https://www.hexagonmi.com/en-GB/about-us/news/media-releases/2018/june-2018/hexagon-launches-new-version-of-hxgn-smart-quality], waardoor een nauwkeurige GNSS-meting tot op één centimeter mogelijk is.

Ten slotte zorgt de Bumper-to-Bumper-garantie van Getac dat klanten van Leica de nieuwe Zeno GG04 Plus Tablet Solution kunnen aanschaffen in de wetenschap dat hun investering volledig is beschermd.

"De ZX70 biedt de allerbeste levensduur, connectiviteit en bruikbaarheid, en is ontworpen om bestand te zijn tegen onder andere schokken, vallen, regen en trillingen, waardoor het de perfecte hardware-partner is voor Leica's toonaangevende Zeno Mobile-software en Smart Antenna," zegt Amanda Ward, directeur EMEA Product and Solutions bij Getac. "In het verleden werden meetlinten gebruikt voor driehoeksmetingen in het veld, wat niet betrouwbaar en ook niet nauwkeurig is. De combinatie van de ZX70-tablet van Getac met de Leica Zeno Mobile-software en de GG04 Plus slimme antenne bespaart tijd voor zowel het veld- als het backofficeteam, terwijl de uiterst nauwkeurige GNSS de validiteit van gegevens verhoogt en het risico op fouten verkleint. "

Lees meer over Getac's ZX70-tablet voor de Leica Zeno GG04 Plus op utilities.getac.com [http://utilities.getac.com/].

Over Getac Getac Technology Corporation, een belangrijke dochteronderneming van MiTAC-Synnex Business Group (jaaromzet in 2017 van $ 34,07 miljard USD), werd in 1989 opgericht als een joint venture met GE Aerospace om elektronische producten op het gebied van defensie te leveren. Getac's zakelijke dekking omvat robuuste notebooks, robuuste tablet-pc's en mobiele video-oplossingen voor militaire klanten, nutsbedrijven, productiebedrijven, openbare veiligheid, transport en logistiek. Dankzij de sterke R&D-capaciteiten van Getac biedt het bedrijf een hoog niveau van op maat gemaakte engineering en all-aspect hardware-software integratie-oplossingen. Bezoek voor meer informatie: http://www.getac.com [http://www.getac.com/]

Stephanie de Ridder Email: SdeRidder@webershandwick.com [mailto:SdeRidder@webershandwick.com] Phone: +31 70 312 1070

https://mma.prnewswire.com/media/739367/Getac_and_Leica_Geosystems.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/739367/Getac_and_Leica_Geosystems.jpg]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/739366/Getac_ZX70_Android_tablet.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/739366/Getac_ZX70_Android_tablet.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/739367/Getac_and_Leica_Geosystems.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/739367/Getac_and_Leica_Geosystems.jpg]

Web site: http://www.getac.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234