Dankzij toewijding aan Duitse fabricatieprocessen wint Metz OLED TV de Plus X Award als beste product van het jaar

- De beste in 2017 op de markt gebrachte OLED TV: Metz Novum OLED twin R

BERLIJN, 5 september 2017 /PRNewswire/ -- In juni 2017 is aan de Duitse serie televisies Metz Novum OLED de Plus X Award "Best Product of the Year 2017", de meest gezaghebbende ontwerponderscheiding in Europa, toegekend. Metz Novum heeft ook al verschillende gelijkaardige onderscheidingen gekregen van Plus X Award in de categorieën innovatie, kwaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en functionaliteit. De onderscheiding is een nieuwe pluim op de hoed van de Metz OLED vlaggenschipproducten.

https://mma.prnewswire.com/media/551650/Metz_award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551650/Metz_award.jpg]

De Plus X Award is een wedstrijd in Europa voor de erkenning van innovatieve producten in de proces- en technologiesectoren evenals in de sport- en levensstijlsectoren. De dertiende versie van het evenement kan rekenen op een jury van onafhankelijke journalisten en professionals van 26 branches die gedurende een paar weken de winnende producten kiezen. De winnaars worden gekozen uit de meer dan 1.000 inzendingen door een jury van 144 professionals uit 32 landen. Dit jaar was Metz TV de enige fabrikant wiens producten verschillende prijzen wonnen.

https://mma.prnewswire.com/media/551651/Metz_Novum_OLED_TV_appearance.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551651/Metz_Novum_OLED_TV_appearance.jpg]

De Metz Novum OLED TV ziet er stijlvol uit met zijn gepolijst aluminium frame, een ultrasmalle rand, een draaibare ronde voet van geborsteld roestvrij staal (die door een standaard kan worden vervangen), een bijkomend OLED-scherm aan de voet dat de kanalen en de tijd toont en een uitstekend aluminium paneel voor aansluitingen aan de achterkant. Al deze factoren zorgen voor een opvallende vlaggenschiptelevisie die een weerspiegeling is van de wereldwijd vermaarde ontwerpen en processen van de Duitse fabrikanten.

https://mma.prnewswire.com/media/551652/Metz_Novum_OLE_TV.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551652/Metz_Novum_OLE_TV.jpg]

Door gebruik te maken van de allernieuwste OLED-schermtechnologie, zorgt de Metz Novum OLED TV voor een gloednieuwe kijkervaring. Televisies met de OLED-technologie garanderen de beste beeldkwaliteit. De technologie maakt komaf met achtergrondverlichting omdat elke pixel onafhankelijk is van andere pixels wat betreft licht en schaduw, wat zorgt voor een ongeëvenaard resultaat op het gebied van de beeldschermweergave, de gezichtshoek en de respons van de beelden en de beweging in vergelijking met LCD-televisies. De combinatie van het UHD 3D OLED-scherm en 10bit kleur, HDR en 2000Hz MetzVision technologieën zorgt voor de ultieme kijkervaring.

Naast de uitstekende beeldkwaliteit biedt de Metz Novum OLED TV een onovertrefbaar 80W audiosysteem dat uit een houten kamer en vier volledig actieve luidsprekers bestaat die elk apart kunnen worden gecontroleerd. Het audiosysteem zorgt voor een briljant middenfrequentiegeluid en een sterk laagfrequentiegeluid, wat een meer dan bevredigende luisterervaring waarborgt voor de veeleisende luisteraar. Novum kan worden aangesloten op mobiele apparaten via de Bluetooth draadloze technologie. Met ondersteuning van een APTX audiocodec van uitstekende kwaliteit wordt voor een aangename draadloze muziekervaring gezorgd. Naast het audiosysteem biedt de Metz Novum OLED TV alle traditionele voordelen van het merk, waaronder het unieke Metz Tri-Star besturingsconcept, dubbele multi-tuners en een 1TB digitale recorder. Samen zorgen deze eigenschappen voor een premium vlaggenschiptelevisieproduct.

Novum, de eerste door METZ op de markt gebrachte OLED TV, werd onmiddellijk een hit bij zijn uitrol gezien zij de "twee hoogtepunten" van Duitse producten - een hoge gebruikswaarde en een hoge technologie-inhoud - weerspiegelt. Bij het in ontvangst nemen van de Plus X-erkenning, zei Dr. Norbert Kotzbauer, algemeen directeur bij METZ, "De onderscheiding is een grote eer die bewijst dat Novum een vlaggenschiptelevisie is. Wij zijn trots op deze erkenning die de kwaliteit van onze Duitse producten en de superioriteit van de nieuwe OLED-schermtechnologie bevestigt. Dit zal ons helpen de markt te veroveren."

METZ is een hoogtechnologische onderneming die in 1938 is opgericht en die is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige televisies en flitsapparaten. De onderneming ontwerpt en produceert televisietoestellen sinds 1955 en heeft ondertussen acht series producten en perifere derivaten ontwikkeld die wereldwijd in 18 landen en regio's worden verkocht. Met zijn nauwgezette onderzoekbenadering behoudt de televisiebranche van METZ zijn traditionele Duitse processen terwijl tegelijkertijd nieuwe technologieën worden nagestreefd. Vergeleken met Japanse en Koreaanse televisiemerken, bieden de televisietoestellen van METZ vier voordelen: een Duits ontwerp, Duitse productie, onvergelijkbare niet-flikkerende 3D schermtechnologie en een superieure audio. De gemiddelde prijs van de televisietoestellen van METZ is 1.300 euro, dus hoger dan Samsung en LG. De kopers beschouwen de producten van het bedrijf als luxeproducten.

De IFA-beurs 2017 vindt plaats van 1 tot en met 6 september. Ongeveer 240.000 bezoekers van 50 landen brengen er een bezoek aan de 1.800 exposanten. De METZ-stand (#201) bevindt zich in hall 6.2b en verwelkomt geïnteresseerde bezoekers om de producten van de onderneming, waaronder de Novum OLED TV, te beleven.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551650/Metz_award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551650/Metz_award.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551651/Metz_Novum_OLED_TV_appearance.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551651/Metz_Novum_OLED_TV_appearance.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551652/Metz_Novum_OLE_TV.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551652/Metz_Novum_OLE_TV.jpg]

CONTACT: Xu Yue, +86 755 26010001, brand@skyworth.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234