NorthStar Realty Europe tekent een huurverlenging voor tien jaar met Deloitte voor het kantoorgebouw de Maastoren in Rotterdam, Nederland

LONDEN, 5 augustus 2017 /PRNewswire/ -- NorthStar Realty Europe Corp. kondigde vandaag aan dat de lange termijn huurder Deloitte Holding B.V. (Deloitte) akkoord gegaan is met het vernieuwen van de huurovereenkomst voor het bezienswaardige kantoorgebouw de Maastoren. Deze nieuwe overeenkomst is een duidelijk signaal voor de langetermijnverbintenis met het gebouw.

Met 38.000 m(2) verdeeld over 44 verdiepingen is de Maastoren het hoogste kantoorgebouw in Nederland. Deloitte, die sinds 2010 een huurder in het gebouw is, bezet ongeveer 60% van het gebouw.

Als onderdeel van de huurovereenkomst, zal NorthStar Realty Europe het gebouw door middel van een aantal ontwerp- en renovatie-initiatieven verbeteren, waaronder een nieuwe ingang en receptie op de begane grond.

Mahbod Nia, Chief Executive Officer van NorthStar Realty Europe, merkte op:

"We zijn zeer verheugd om te mogen aankondigen dat de huurovereenkomst van Deloitte voor het kantoorgebouw de Maastoren in Rotterdam verlengt wordt. Deloitte's verbintenis is een bevestiging van de uitstekende faciliteiten en locatie van het gebouw aan de Kop van Zuid in Rotterdam."

Hoogtepunten vastgoed


-- Met 44 verdiepingen en 165 meters hoog, is de Maastoren het hoogste
gebouw in Nederland
-- De Maastoren wordt volledig verhuurd, met een sterke basis van
eersterangs-huurders, waaronder Deloitte en AKD
-- Het gebouw is ontworpen door OVG en in 2010 voltooid
-- Het bevindt zich aan de Kop van Zuid, Wilhelminakade 1-103 in Rotterdam
Over NorthStar Realty Europe

NorthStar Realty Europe Corp. is een op Europa gericht, commercieel vastgoedbedrijf met overwegend hoogwaardige kantoorpanden in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het is georganiseerd als een fiscale beleggingsinstelling REIT (Real Estate Investment Trust) en wordt beheerd door een partnerbedrijf van Colony NorthStar, Inc. , een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor vastgoed- en beleggingsbeheer. Ga voor meer informatie over NorthStar Realty Europe Corp. naar www.nrecorp.com [http://www.nrecorp.com/].

CONTACT: Finsbury, Gordon Simpson / Jenny Bahr +44 (0) 20 7251 3801

Web site: http://www.nrecorp.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234