Thomson Reuters lanceert starterscentrum

ZURICH, 5 juli 2017 /PRNewswire/ -- Thomson Reuters heeft vandaag de lancering van Thomson Reuters Labs(TM) - The Incubator [https://innovation.thomsonreuters.com/en/labs/incubator.html] aangekondigd. Het starterscentrum dat zich in Zwitserland bevindt, zal zich richten op het hosten van startende ondernemingen die producten van de volgende generatie met betrekking tot big data, geavanceerde analytics, gedeeld grootboek, kunstmatige intelligentie, machinaal leren en andere transformerende technologieën bouwen. Als onderdeel van het officiële programma zullen de starters toegang krijgen tot de data en de inhoud van wereldklasse van Thomson Reuters, begeleiding van managers en netwerkmogelijkheden voor investeringen en commercialisering.

http://mma.prnewswire.com/media/13199/THOMSON_REUTERS_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/13199/THOMSON_REUTERS_LOGO.jpg]

Het starterscentrum is de volgende stap in de aanzienlijke investering van het bedrijf in het netwerk van Thomson Reuters Labs. Met locaties in innovatie-ecosystemen wereldwijd werken de innovatielabs samen met klanten, universiteiten en starters om snel prototypen uit te testen en te valideren door gebruik te maken van datawetenschappen en efficiënte experimenten om producten en oplossingen te ontwikkelen en snel aan de veranderende marktvraag te voldoen.

Mona Vernon [https://blogs.thomsonreuters.com/answerson/authors/mona-vernon/], Directeur van Technologie voor Thomson Reuters Labs zei :"De technologie evolueert aan een ongeziene snelheid en ondernemingen dienen hiermee gelijke tred te houden. Het is voor ons van essentieel belang om partnerschappen aan te gaan met starters en andere marktverstoorders om snel in te spelen op de wensen van onze klanten. Het starterscentrum zal een essentieel onderdeel worden van onze bedrijfsstrategie om de organische groei aan te drijven door middel van innovatie."

Het starterscentrum heeft officieel twee op Fintech gerichte starters geregistreerd.


-- Open Mineral is een Zwitserse starter in de beginfase die de
grondstoffenmarkt in beroering brengt. Het team heeft een meerzijdig
platform ontwikkeld dat voor een directe verbinding zorgt tussen de
mijnen en de smelterijen van grondstoffen zoals koper, zink en lood. Dat
zorgt voor een grotere transparantie en lagere kosten.
-- WealthArc is een cloud-gebaseerd Software-as-a-Service (SaaS) platform
voor de sector van het beleggingsbeheer ter waarde van $120 triljoen dat
digitale interacties met de klant en een nieuwe generatie van real-time
beleggingsbeheer biedt voor family offices, vermogensbeheerders en
private banken. Het platform behandelt de integratie van data, de
consolidatie van activa en digitale rapportering en biedt robo-advies
aan de klant.
Mans Olof-Ors, Directeur van Thomson Reuters Labs - Regio Zurich en van het starterscentrum voegde hieraan toe: "Ons uiteindelijke doel is onze ondernemers te helpen hun visie waar te maken en hun oplossingen op de markt aan te bieden. Omgekeerd verwerven wij hierdoor waardevolle inzichten door met creatieve marktverstoorders te werken om nieuwe kansen te identificeren en erop toe te zien dat we onze klanten op de hoogte houden van de meest actuele trends met een impact op hun professionele markten.

Momenteel beoordeelt het team een aantal bijkomende kandidaten voor het programma van zes maanden. Aanvragen kunnen hier [https://www.f6s.com/thomsonreuterslabs-theincubator/apply] rechtstreeks worden ingediend via de online website.

Thomson Reuters
Thomson Reuters is de wereldwijd toonaangevende bron van nieuws en informatie voor professionele markten. Onze klanten rekenen op ons voor de intelligentie, technologie en expertise die ze nodig hebben om betrouwbare antwoorden te vinden. De onderneming is al meer dan 100 jaar actief in meer dan 100 landen. De aandelen van Thomson Reuters staan genoteerd aan de beurzen van Toronto en New York (symbool: TRI). Voor meer informatie bezoek www.thomsonreuters.com [http://www.thomsonreuters.com/].

Contacten

Noelle Campbell
Senior Director, Corporate Affairs
Thomson Reuters
Email: noelle.campbell@thomsonreuters.com [mailto:noelle.campbell@thomsonreuters.com]
Tel: 646-223-4558

Logo: http://mma.prnewswire.com/media/13199/THOMSON_REUTERS_LOGO.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/13199/THOMSON_REUTERS_LOGO.jpg]

Web site: http://www.thomson.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234