SolunoBC breidt uit naar de Britse UCaaS-markt

STOCKHOLM, 5 maart 2019 /PRNewswire/ -- SolunoBC, de grootste UCaaS-aanbieder op de Scandinavische markt die onafhankelijk van operators opereert, heeft een overeenkomst afgesloten met de Britse operator en service-aanbieder Trust Distribution. Door de overeenkomst kan Trust partners en wederverkopers een baanbrekend 'mobile-first' UCaaS-pakket aanbieden dat wordt geleverd via het platform- en groothandelsconcept van Soluno.

Door samen met Trust de Britse markt te betreden, zet Soluno nu, na de eerdere uitbreiding naar Nederland in oktober 2018 en Duitsland in januari 2019, een nieuwe belangrijke stap in zijn Europese expansie.

Dankzij deze samenwerking kan al in maart 2019 een complete, toonaangevende dienst aan zowel wederverkopers als groothandelspartners worden aangeboden. De dienst combineert het UCaaS-aanbod van Soluno met de eersteklas operator- en facturatiediensten van Trust voor een veilige, gestroomlijnde ervaring voor zowel eindgebruikers als partners.

"We zijn dankbaar dat Trust erop vertrouwt dat Soluno hun nieuwe clouddienst mogelijk kan maken. Trust vormt met zijn brede aanbod aan aanbieders, services en een uitgebreid Brits partnernetwerk een uitstekende aanvulling op Soluno. We zijn enthousiast over de samenwerking en verheugen ons op een gezamenlijk groeitraject in het VK," aldus Mattias Ohde, CEO van SolunoBC.

"Het was belangrijk om een samenwerking op te zetten met een bedrijf dat interessante diensten met toegevoegde waarde aanbiedt die een solide Mitel-infrastructuur aanvullen. Soluno heeft een reeks Over The Top-diensten ontwikkeld die zowel het product verbeteren als, nog belangrijker, wederverkopers en groothandelaren de mogelijkheid bieden hun product te onderscheiden en hun winstmarges te verhogen," stelt Vincent Leahy, Managing Director van Trust.

Via het beproefde groothandelsmodel van Soluno kunnen geïntegreerde diensten binnen drie maanden op een nieuwe markt worden geïntroduceerd. Nu kunnen ook Britse gebruikers met hun apparaat naar keuze geavanceerde pbx- en samenwerkingsdiensten gebruiken op mobiele apparaten, tablets, computers en vaste aansluitingen.

Soluno Business Communications AB

SolunoBC is met meer dan 150.000 gebruikers in de cloud de grootste en meest expansieve, operatoronafhankelijke UCaaS-dienstverlener op de Noordse markt. Soluno stimuleert de toekomst van zakelijke communicatie door een 'mobile first'-concept aan te bieden via groothandelspartners in Europa.

www.soluno.com [http://www.soluno.com/]

Trust Distribution Ltd

Trust is een 'Dealer Only'-distributeur van spraak- en datadiensten in Manchester (VK). We leveren een uitgebreid assortiment producten en diensten en bieden ondersteuning door ervaren en vriendelijke medewerkers. Ons team heeft meer dan 100 jaar ervaring met kanaaldistributie en we zetten ons in om zowel toegevoegde waarde als uitstekende klantenservice vóór en na aankopen te leveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mattias Ohde, CEO Soluno BC, +46(0)31-352-40-03 Jonathan Rigg, Head of Network Services Trust, +44-0-1706-498-201

Web site: http://www.soluno.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234