Succesvolle Lancering van Volgende-Generatie Core System Gebaseerd op eBaoCloud InsureMO als Middleware door Tier One Chinese Verzekeraar

SHANGHAI, 5 maart 2019 /PRNewswire/ -- China Continent Insurance Co., Ltd. (CCIC) heeft recentelijk de succesvolle lancering van zijn volgende-generatie Core System aangekondigd, die ontwikkeld werd met behulp van eBaoCloud® InsureMO [https://www.ebaotech.com/ebao-cloud/open_api_platform]® als middleware. Met een jaarlijks premie-inkomen van 6,2 miljard US dollar, en op de vijfde plaats in China, is CCIC wereldwijd waarschijnlijk de eerste grote verzekeraar die zijn systeem heeft gebaseerd op microdiensten en een cloud native architectuur, ondersteund door een commercieel beschikbare verzekeringsmiddleware. Het nieuwe kernsysteem nam minder tijd in beslag om zich te ontwikkelen door de maturiteit en rijkdom van InsureMO, die alle benodigde microdiensten levert voor alle gangbare verzekeringsproducten voor verkoop- en dienstfuncties. Alle interfaces en workflows van interne medewerkers, evenals zijn machtige Open API platform voor een massieve ecosysteemconnectiviteit, zijn ontwikkeld door middel van een uitgebreide set APIs van eBaoCloud InsureMO. Dit is een geheel nieuwe benadering voor de ontwikkeling van kernverzekeringssystemen waardoor verzekeringsinnovaties sneller, goedkoper en beter afgestemd kunnen worden zonder het wiel van basis verzekerings-API's opnieuw uit te moeten vinden.

Na meerdere maanden productie, heeft het nieuwe kernsysteem CCIC business goed ondersteund met meer dan 200 verzekeringsproducten, van consumentenlijnen en SME tot commerciële lijnen, waaronder Auto, Home, A&H, Cargo, Enterprise Property, Engineering, Agriculture, Liability, en nog veel meer. Het nieuwe kernsysteem maakt het mogelijk om nieuwe producten te lanceren en nieuwe kanalen in enkele dagen aan te sluiten in plaats van enkele maanden. Het maakt het voor CCIC mogelijk om met drastische transactievolumeveranderingen in real-time en op basis van zijn eigen cloud architectuur om te gaan. De microdienst architectuur biedt CCIC ook de mogelijkheid om nieuwe features veel sneller te lanceren dan met traditionele bedrijfsoftware omdat elke microdienst volledig van de anderen apart staat, zodat de overschrijdende impact van features op elkaar verminderd wordt.

Chen Yong, President van CCIC, zegt, "Het opkomen van volgende-generatie intelligente technologie speelt een belangrijke rol in de wereldeconomie en het is cruciaal voor verzekeringsbedrijven om zich aan deze veranderingen aan te passen. China Continent Insurance heeft, om met de tijd gelijke tred te houden, een wereldklasse volgende-generatie kernondernemingssysteem ontwikkeld om 'ontwrichtende' verbeteringen aan te brengen in bedrijfsefficiëntie, beheersvermogen en de kwaliteit van diensten. Het bedrijf zal in de toekomst technologie benutten om verbeterde diensten aan gebruikers te leveren en om een hoge-kwaliteitsontwikkeling van de verzekeringsmarkt te promoveren in de richting van win-win resultaten voor gebruikers, verzekeringsbedrijven, partners en de industrie in zijn geheel."

"De succesvolle productielancering van deze cloud native en op microdiensten gebaseerde kernsysteem bij CCIC toont twee belangrijke punten aan: ten eerste is de cloud native en op microdiensten gebaseerde architectuur nu genoeg ontwikkeld om alle kanalen van verzekeringsondernemingen te ondersteunen tijdens het volledige levenscyclus van zijn commercieel beleid en diensten; ten tweede, kunnen verzekeringsondernemingen in de hele wereld nu met behulp van eBaoCloud InsureMO als verzekeringsmiddleware de volgende-generatie kernsystemen ontwikkelen die zij nodig hebben zonder het wiel van basale verzekeringselementen opnieuw uit te moeten vinden," voegt Woody Mo toe, President en CEO van eBaoTech Corporation. "eBaoCloud InsureMO is bedoeld als verzekeringsmiddleware en als connectiviteitshub om een voortdurende stop-platform te leveren voor real-time innovatie door verzekeraars, kanalen, nieuwe digitale affiniteiten en insurtech bedrijven en andere technologie-verkopers. Het kan ook gebruikt worden om een allesomvattend kernsysteem te ontwikkelen voor de grootste verzekeraars in de wereld met alle categoriën van verzekeringsproducten. De komende jaren zullen een fundamentele verandering brengen aan de manier waarop de verzekeringsindustrie zich technologie toeëigent. Een zeer stimulerend tijdperk staat voor de deur. eBaoTech streeft ernaar om een leidend instrument te worden in deze grote revolutie! eBaoTech is CCIC dankbaar om deze partnerschapsopportuniteit te hebben en dit te doen gebeuren! Wij zijn trots op dit historisch succes!"

Over China Continent Insurance Co. China Continent Insurance Co., Ltd. is nationaal eigendom en een schadeverzekeringsonderneming gevestigd met goedkeuring van de Staatsraad en de Chinese Verzekeringswetgeving Commissie. Het is ook de enige directe P&C verzekeringsonderneming die onder de China Re Group valt. China Continent Insurance werd gevestigd op 15 oktober 2003, in Shanghaï en met een geregistreerd kapitaal van 2,2 miljard US dollar. In 2018 heeft het bedrijf een premie-inkomen van 6,2 miljard bereikt, waardoor het nu in China op de vijfde plaats staat.

China Continent Insurance heeft in de afgelopen 16 jaar sinds zijn oprichting grote sprongen voorwaarts gemaakt in ontwikkeling, met een landelijk netwerk van 35 regionale vestigingen, een speciale verkoopeenheid, een verzendingsverzekeringsvestiging, een e-handelbedrijf en meer dan 2000 winkels op het regionale, stedelijke en districtsniveau. Tussen 2014 en 2018 werd het bedrijf voortdurend beoordeeld door A.M. Best en ontving een "A" in zowel de kredietwaardigheidsrating (FSR) als de kredietwaardigheid als uitgevende instelling (ICR) met stabiele vooruitzichten. Lees meer op http://www.ccic-net.com.cn/ [http://www.ccic-net.com.cn/]

Over eBaoTech eBaoTech is een technologische oplossingleverancier voor de wereldwijde verzekeringsindustrie en onze missie is om "verzekering eenvoudig te maken". Wij zijn in meer dan 30 landen wereldwijd actief, en dienen meer dan 200 vervoerders en vele agenten, makelaren en affiniteiten, evenals met die van InsurTech en anderen in het verzekeringsecosysteem. Digitale verzekering is de opkomende golf en de verzekeringsindustrie beweegt zich in de richting van de API economie. eBaoTech levert oplossingen en diensten die digitale verzekering mogelijk maken.

eBaoTech is sinds zijn oprichting in 2000 gewijd aan insurtech innovatie. In 2001 heeft eBaoTech het eerste op een browser/server gebaseerde verzekeringskernsysteem in de wereld ontwikkeld, wat tot de komst en invoering van Java-gebaseerde 3G verzekerings-IT leidde. In 2015 lanceerde eBaoTech de eerste gedistribueerde, cloud native en op microdiensten gebaseerde 4G verzekeringsplatform, dat een complete set verzekerings-API voor de volledige levenscyclus van een verzekeringspolis voor alle majeure verzekeringsproducten levert. Bezoek voor meer informatie www.ebaotech.com [http://www.ebaotech.com/].

CONTACT: Fiona Zhang, +86-21-6140-7777, Fiona.zhang@ebaotech.com

Web site: http://www.ebaotech.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234