Givenchy lanceert een e-commerceplatform voor nieuwe Europese markten

PARIS, March 5, 2018 /PRNewswire/ --

De innovatieve, meeslepende shopervaring, geleid door artistiek directeur Clare Waight Keller, kan nu ook worden beleefd in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Nederland en Spanje.  

Na de lancering van het nieuwe omnichannel e-commerceplatform in september 2017, is Maison Givenchy verheugd om fans en volgers uit de vijf belangrijkste Europese markten, het VK, Italië, Duitsland, Nederland en Spanje, mee te delen dat zij nu ook kunnen genieten van de givenchy.com-ervaring.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:  https://www.multivu.com/players/nl/8282651-givenchy-e-commerce-new-european-markets

Onder toezicht van artistiek directeur Clare Waight Keller en ontworpen in samenwerking met het in Londen gevestigde bureau R/GA, brengt http://www.givenchy.com het legendarische modehuis dichter bij zijn klanten dan ooit tevoren. De bijzonder boeiende shopomgeving, uitgerust met een 360degree(s)-strategie voor onlinemedia, e-mailen en sociale media, geeft volgers de touch & feel die ze zo graag willen en de vrijheid om hun Givenchy-ervaring te beleven zoals zij dit wensen.

Givenchy.com wordt de exclusieve Europese onlinebestemming voor klanten die stukken willen kopen uit de debuutcollectie Spring-Summer 2018 van Clare Waight Keller: beschikbaar online en in de winkel vanaf 5 maart.

Nog voor de collectie in de winkel te vinden is, kan je al een kijkje nemen in de Givenchy-collectie van Clare Waight Keller, want vanaf 15 februari posten we foto's online. Foto's uit de reclamecampagne van Steven Meisel zullen naadloos overgaan in een heldere, vloeiende lay-out. Een meeslepende mix van nieuws, uitgebreide features en realtime toegang tot modeshows. De gelegenheid om Givenchy's erfgoed te verkennen sluit aan bij laatste ontwikkelingen, zoals online exclusives, eerste blik op herfststukken, beroemdheden die Givenchy-looks dragen, het complete retailaanbod van dames- en herenkledij en accessoires. Alle producten worden voorgesteld in hoge resolutie en bieden tot acht verschillende gezichtspunten per product.

Daarnaast verleent de website Givenchy's klanten uit de vijf belangrijkste Europese markten als eerste de toegang tot maandelijkse productlanceringen en onlinecapsules ontworpen door Clare Waight Keller, evenals "net binnen"-voorrang op belangrijke stukken nog voor ze wereldwijd in de rekken liggen.

Geheel in lijn met de omnichannelstrategie van Givenchy, kunnen klanten dankzij de top-shopfunctie van dit platform de voorraadbeschikbaarheid in de winkels van het merk nagaan, hun online aankopen in de winkel laten leveren (click & collect) en afspraken boeken om kleding te passen in de winkel.

Met deze lancering viert givenchy.com de eerste van een reeks van internationale ontwikkelingen gepland voor 2018. 

Press Office - 3, avenue George V - 75008 Paris - Tel.: +33-1-44-31-50-21

http://www.givenchy.com

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/649221/Givenchy_E_Commerce_Platform.jpg )

CONTACT: Veronica Ariani, Senior women's Press Officer + 33(0)1-44-31-51-68, veronica.ariani@givenchy.com; Jaoven Ricoeur, Senior Men's Press Officer + 33(0)1-44-31-50-14, jaoven.ricoeur@givenchy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234