Showpad opent kantoor in Chicago en werft Jason Holmes, voormalig EVP van Marketo, aan als President en COO

Het sales enablement platform vergroot haar voetafdruk in de US met een nieuwe hoofdzetel in Noord-Amerika en met grote investeringen in management en de techmarkt in Chicago.

SAN FRANCISCO, 4 oktober 2017 /PRNewswire/ -- Showpad [https://www.showpad.com/], internationaal marktleider op vlak van sales enablement, heeft Jason Holmes als President en Chief Operating Officer (COO) aangeworven. Holmes zal het nieuwe kantoor in Chicago openen en leiden, dat zal fungeren als Showpad's hoofdzetel in Noord-Amerika. Opgericht in België en met kantoren in Europa en aan de noordwestkust van Amerika, zal Showpad haar aanwezigheid in de US verder uitbreiden om aan de snelle groei en vraag te kunnen beantwoorden.

Holmes brengt meer dan 20 jaar aan strategische Go-To-Market ervaring mee uit organisaties als Adobe en Oracle. Tot voor kort, leidde Holmes de exploitatie binnen Marketo als Executive Vice President en Chief Operations Officer, waar hij focuste op groei en interne samenwerking. In zijn nieuwe rol binnen Showpad, zal Holmes verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde organisatie van Showpad's sales, marketing, customer success en business development.

"Als groeibedrijf zijn we zeer enthousiast over de unieke mogelijkheden die de techmarkt in Chicago biedt. De combinatie van deze unieke setting en het aantrekken van het juiste management zorgen voor de perfecte omstandigheden om Showpad naar het volgende niveau te tillen", zei Pieterjan Bouten, CEO en co-oprichter van Showpad. "Met Jason's bedrijfservaring bij een aantal van de grootste softwarebedrijven wereldwijd, is hij de beste persoon om Showpad naar een volgende fase van groei te leiden."

Showpad's focus om sales en marketing beter met elkaar te aligneren heeft voor een enorme groei gezorgd sinds de bedrijfsoprichting in 2011. Het bedrijf zorgt ervoor dat sales en marketing, bij meer dan 1000 klanten, beter op elkaar afgestemd zijn dankzij hun platform waar content management, distributie van informatie en analytics centraal staan. Zodat verkopers betere en meer relevante sales gesprekken kunnen voeren met hun klanten.

"De kans om te starten bij een bedrijf met zo'n sterk momentum en om de reeds sterke exploitatie in San Francisco en Portland te kunnen uitbreiden naar Chicago was onweerstaanbaar," zei Jason Holmes, President en COO van Showpad. "Showpad's stabiele succes, haar rol als marktleider in de sales-industrie en haar focus op de tech community in Chicago is de perfecte combinatie voor een aanhoudende groei. Ik ben vereerd om het team naar een volgende stap van expansie te mogen begeleiden."

Naast de aanwerving van Holmes, plant het bedrijf enkele bijkomende strategische aanwervingen en minstens 20 bijkomende jobs in verschillende rollen open te stellen voor hun nieuw kantoor te Chicago.

"In de bedrijven van vandaag fungeren Sales en marketing niet langer los van elkaar. Showpad heeft hier slim op ingespeeld, en een manier gecreëerd om beide werelden samen te brengen en zowel verkopers als marketeers sterker te maken in hun job.", zei Jeff Horing, Managing Director bij Insight Venture Partners. "Onze investering in Showpad's groei liep parallel met de hoge nood voor hun bedrijfsoplossing op de Noord-Amerikaanse markt en we zijn zeer enthousiast over deze volgende stap naar wereldwijde expansie."

Dit nieuws komt op een zeer druk moment voor Showpad, dat vandaag haar annual conference - Showtime - organiseert in de Ghelamco arena in Gent, waar het nieuwe, grote product releases aankondigt en meer dan 700 klanten en partners ontvangt.

Meer info over de verdere expansieplannen van Showpad en Showtime17 [https://showtime.showpad.com/]: zie https://www.showpad.com/ [https://www.showpad.com/].

Over Showpad

Showpad is marktleider met haar sales enablement platform dat ervoor zorgt dat sales teams succesvoller worden door hen te helpen om slimmere en meer relevante conversaties te kunnen voeren met klanten. Showpad's intuïtieve en robuuste platform laat marketeers toe om hun impact op het succes van sales te maximaliseren door sales teams meer gepersonaliseerde en impactvollere interacties te laten voeren met klanten. Met hoofdzetel te Gent en Chicago en met kantoren in San Francisco, Portland en Londen, helpt Showpad ondertussen wereldwijd meer dan 1000 bedrijven, zoals Johnson & Johnson, Fujifilm, Audi, BASF, Dow Chemical en Kimberly-Clark, om sales engagement te verhogen

Voor meer informatie over Showpad, kan u steeds een e-mail sturen naar: press@showpad.com [mailto:press@showpad.com], een kijkje nemen op de website www.showpad.com [http://www.showpad.com/] of Showpad volgen via Twitter [http://http//www.twitter.com/showpad].

CONTACT: Anna Shymanski, Account Executive, Walker Sands Communications, anna.shymanski@walkersands.com

Web site: https://www.showpad.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234