Meer zakenreizen: het geheim van succes in je beroep

AMSTERDAM, October 4, 2017 /PRNewswire/ --

Zakenreizen is tegenwoordig erg waardevol, zo niet onmisbaar, om succesvol je beroep uit te oefenen. Niet alleen vanwege de positieve impact op de business, maar ook vanwege de kansen die het biedt aan werknemers die hun horizon willen verbreden en het onderste uit de kan willen halen. Bijvoorbeeld:


- Zes op de tien (60%) professionals geven aan dat het ervaren van nieuwe culturen
en bestemmingen waarde toevoegt aan hun beroep: dit wordt het meest beaamd in de
sectoren Reizen en Toerisme (69%), Management en Consultancy (68%) en Architectuur en
Design (65%).
- Werknemers zien zakenreizen als mogelijkheden om hun ambitie voor professionele groei
te verwezenlijken: 37% zoekt inspiratie voor hun werk en 36% wil nieuwe vaardigheden
opdoen.
- Meer dan de helft (51%) zegt dat hun zakelijke meetings succesvoller verlopen als ze
vrije tijd met hun zakenreis combineren.


Dit zijn een paar van de interessantste uitkomsten uit een nieuw onderzoek van Booking.com for Business. Het onderzoek met meer dan 17.000 werkende professionals uit 24 landen laat zien in hoeverre zij zakenreizen beschouwen als een essentieel onderdeel van professionele groei, inclusief de belangrijkste verschillen tussen beroepen.

Lees het volledige bericht hier: https://news.booking.com/nl  

Over Booking.com  Booking.com B.V. is opgericht in 1996 in Amsterdam en is uitgegroeid van een kleine Nederlands startup tot een van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. Als onderdeel van The Priceline Group telt Booking.com nu meer dan 15.000 werknemers in 204 kantoren wereldwijd.

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven, investeert Booking.com in digitale technologie die gericht is op een zo probleemloos mogelijke reiservaring. Booking.com biedt alle types accommodatie, van appartementen tot vakantiehuizen, knusse bed & breakfasts en vijfsterrenhotels, maar ook boomhutten en zelfs iglo's. De website en mobiele apps van Booking.com zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden meer dan 1,4 miljoen accommodaties, verdeeld over meer dan 119.000 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd.

Elke dag worden er meer dan 1,2 miljoen kamernachten geboekt op ons platform. Dus of het nu voor zaken of vakantie is, reizigers kunnen met Booking.com snel en eenvoudig rechtstreeks hun ideale accommodatie boeken zonder reserveringskosten en voor de beste prijs.CONTACTGEGEVENS
Neem voor meer informatie contact op met
Edelman
Bram van Ginneken
Bram.vanGinneken@edelman.com
 

CONTACT: Telefoon: 020-301-09-80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234