Booking.com onthult impact van mode op reis

AMSTERDAM, September 4, 2018 /PRNewswire/ --

Nieuw wereldwijd onderzoek van Booking.com onthult hoe gevoel voor stijl onze stemming en ons zelfvertrouwen op reis beïnvloedt. Meer dan de helft van de wereldreizigers (57%) besteedt elke dag veel aandacht aan hun uiterlijk, en twee van de vijf reizigers (39%) geven tijdens hun vakantie zelfs meer om hun uiterlijk dan wanneer ze thuis zijn.

Bijna twee vijfde (38%) van de wereldreizigers voelt zich zelfverzekerder tijdens hun vakantie dan thuis en bijna de helft is het erover eens dat het belangrijk is er op vakantie op je mooist uit te zien (48%). Ruim twee vijfde (43%) haalt alles uit de kast om er goed uit te zien op de vakantiefoto's die ook op social media belanden. Vakantie-outfits spelen hierbij een belangrijke rol! Bijna twee vijfde van de reizigers wereldwijd (39%) zegt dat hun vakantiegarderobe enorm bijdraagt aan hun zelfvertrouwen tijdens de vakantie. Zozeer zelfs dat de effecten van vakantiestijl veel langer aanhouden dan de reis zelf. Bijna de helft van de reizigers wereldwijd (47%) voelt zich geïnspireerd en verandert na de vakantie hun eigen persoonlijke stijl.

Het volledige bericht en beeldmateriaal zijn te vinden op de Newsroom van Booking.com Nederland [https://news.booking.com/nl ].

Neem voor vragen contact op met Edelman:

annebelle.voorbach@edelman.com

OVER BOOKING.COM 

Bij Booking.com verbinden we reizigers met de grootste keuze wereldwijd van geweldige plekken om te verblijven. De Booking.com-website en mobiele apps zijn beschikbaar in 43 talen, bieden 28,8 miljoen+ gerapporteerde listings, inclusief meer dan 5,5 miljoen vermeldingen van huizen, appartementen en andere unieke accommodaties en dekken meer dan 138.000 bestemmingen in 229 landen en gebieden over de hele wereld. Dagelijks worden er meer dan 1,5 miljoen kamernachten geboekt op ons platform. Dankzij ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in 43 talen, dag en nacht.

Booking.com B.V. is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse startup uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc. , Booking.com heeft meer dan 17.000 werknemers, in 198 kantoren in 70 landen wereldwijd.

Volg ons op Twitter [https://twitter.com/bookingcom ] en Instagram [https://www.instagram.com/bookingcom ], vind ons leuk op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], en bezoek onze global media room [https://globalnews.booking.com ].

CONTACT: +31(0)20-3010-980

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234