Makeblock presenteert bekroonde producten, Makeblock Neuron en Airblock tijdens de IFA Berlin 2017

BERLIJN, 4 september 2017 /PRNewswire/ -- Makeblock [http://www.makeblock.com/], bekend als toonaangevend bedrijf op het gebied van STEM-onderwijs en doe-het-zelf robotica, presenteert zijn bekroonde producten Makeblock Neuron en Airblock tijdens de IFA Berlijn 2017. Makeblock richt zich op de onderzoek en ontwikkeling (O&O) van zijn producten. Het unieke ontwerpvermogen is tevens erkend door middel van verschillende internationale ontwerpprijzen.

Makeblock Neuron is het elektronische bouwsteenplatform voor STEM-onderwijs. Gebruikers kunnen verschillende blokken met behulp van de Pogo-pin aan elkaar verbinden en de blokken koppelen met de intuïtieve stroomgebaseerde programmeringsapplicatie. Personen met programmeringskennis op elk niveau kunnen heel gemakkelijk innovatieve gadgets bouwen. Airblock is de eerste modulaire drone die omgezet kan worden in een hovercraft, een auto en veel meer.

https://mma.prnewswire.com/media/551291/Makeblock.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551291/Makeblock.jpg]

Naast het winnen van de Red Dot Product Design Award, werden Makeblock Neuron en Airblock onlangs in de Verenigde Staten erkend door de Industrial Designers Society of America. Makeblock Neuron concurreerde met kandidaten uit 54 verschillende landen en was de International Design Excellence Awards (IDEA®) 2017 Gold-winnaar en de enige ontvanger van de Plastics Innovation Award. Makeblock Neuron is ook bekroond met de Gold Winner of K-Design Award 2017 in Zuid-Korea. Airblock is tevens uitgeroepen tot het Team van het Jaar en winnaar van de hoofdprijs.

https://mma.prnewswire.com/media/551292/Makeblock_Airblock.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551292/Makeblock_Airblock.jpg]

"We zijn verheugd dat deze prijzen door de design-deskundigen in Duitsland, het Verenigde Staten en Zuid-Korea aan ons zijn toegekend" aldus oprichter & CEO van Makeblock, Jasen Wang. "We zullen blijven doorgaan met ons enthousiasme voor productontwerp en O&O, en met het leveren van meer leuke en interactieve STEM-producten voor onze Europese en wereldwijde gebruikers."

De producten van Makeblock worden wereldwijd in 20.000 scholen gebruikt en de educatieve materialen zijn op 6.000 middelbare scholen in Frankrijk ingevoerd. Met $ 30 miljoen in Series B-kapitaal, zal Makeblock in maart de wereldwijde marktuitbreiding voortzetten en meer verbeteringen in O&O proberen te realiseren.

https://mma.prnewswire.com/media/551293/Makeblock_IFA.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551293/Makeblock_IFA.jpg]

Over Makeblock

Makeblock Co., Ltd is een startende onderneming in de robotica en is in 2013 in Shenzhen opgericht. Het belangrijkste merk Makeblock, opgericht in 2011, is een toonaangevende doe-het-zelf roboticaconstructie en een STEM-onderwijsplatform voor bouwers, hobbyisten, STEM-studenten, en leerkrachten. Makeblock stelt mensen in staat om hun ideeën in een realiteit om te zetten, door ze te voorzien van STEM-kits, Tech-kits, en doe-het-zelfkits, een bouwsteenplatform met meer dan 500 mechanische onderdelen, en gemakkelijk te gebruiken elektronische modules, grafische programmeringssoftware, cursussen online en offline alsmede robotica-wedstrijden.

@Makeblock [http://www.twitter.com/makeblock] Facebook [https://www.facebook.com/Makeblock/] http://www.makeblock.com [http://www.makeblock.com/]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551291/Makeblock.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551291/Makeblock.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551292/Makeblock_Airblock.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551292/Makeblock_Airblock.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/551293/Makeblock_IFA.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/551293/Makeblock_IFA.jpg]

CONTACT: Felicity Wang, +49-0174-4833148, felicity.wang@makeblock.com

Web site: http://www.makeblock.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234