Skyworth presenteert volledig gamma intelligente huishoudapparaten op IFA 2017 - Onthulling van technologie van de toekomst

BERLIJN, 3 september 2017 /PRNewswire/ -- IFA 2017, één van de drie grootste handelsbeurzen voor consumentenelektronica in de wereld is op 1 september, lokale tijd, van start gegaan in Berlijn, Duitsland, met een revitalisatie van de kleurentelevisiemarkt die in de eerste helft van het jaar een zwakke groei doormaakte. Het evenement dat veel aandacht kreeg vanuit de hele wereld, was een platform waarop de industrieleiders met hun producten konden concurreren en toekomstige technologietrends konden verkennen. De toonaangevende Chinese televisiefabrikant Skyworth, die niet voor het eerst deelneemt aan de IFA-beurs, deelde zijn prestaties op de nationale en internationale markten in het voorbije jaar met de hele wereld evenals de weg die het bedrijf met zijn ontwikkelingsstrategie zal bewandelen.

http://mma.prnewswire.com/media/551585/Skyworth_Group_SW1.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551585/Skyworth_Group_SW1.jpg]

Op de IFA-beurs dit jaar breidde Skyworth zijn OLED TV-presentatie uit met zijn nieuwste product, de W8, in aansluiting op de voorstelling van de alom erkende S9-I en S9D van de onderneming op de IFA 2016 en de lancering van Wallpaper dit jaar. De W8 OLED TV heeft een uitklapbaar en vouwbaar ontwerp, een 3,65mm ultradun OLED-scherm dat op een verhard glazen achterpaneel is aangebracht, en een reeks chips, akoestische en andere componenten op de Smart Bar onderaan het scherm, evenals het JBL-audiosysteem dat speciaal is ontworpen voor de Skyworth-producten.

Naast de grote OLED-producten van Skyworth stelde het bedrijf ook zijn 5,2" flexibele AMOLED-scherm voor als een product van Guangzhou New Vision Opto-Electronic Technology, een dochteronderneming van Skyworth. Dit is het eerste in China gefabriceerde flexibele full-color AMOLED-scherm. Het 5,2" 0,01mm-dunne scherm weegt minder dan 1 gram en kan zelfs als het gebogen en ingeklapt is beelden en video's tonen. Het product is een doorbraak in de flexibele AMOLED-schermsector van het land en maakt gebruik van de meest geavanceerde flexibele beeldschermtechnologie in China. Flexibele schermen kunnen voor een enorm aantal verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo kan het flexibele AMOLED-scherm van Skyworth worden gebruikt in smartphones, smartwatches, dashboards in auto's en televisies. De onderneming is een leider op het gebied van de transformatie van platte naar flexibele schermtechnologie.

In de ruimte waar Skyworth zijn witte goederen tentoonstelde, presenteerde het bedrijf zijn intelligente aan de muur hangende airconditioner met zowel airco- als zuiveringsfuncties. Dit apparaat is het resultaat van de tweejaarlange onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van Skyworth. Het geavanceerde product dat gebruik maakt van de BlueMotion frequentie-omvormertechnologie van de volgende generatie van Skyworth kan het energiegebruik tot 60% verlagen. Met het AMS+ filtersysteem kan de eenheid 300 kubieke meters lucht per uur filteren. Bovendien kan de eenheid met water worden schoongemaakt en kan ze worden verwijderd, opgeslagen en opnieuw worden geïnstalleerd voor herhaald gebruik zonder bijkomende kosten. Met de 3D Air-functie kan de gekoelde of gefilterde luchtstroom naar boven of naar beneden worden gericht zodat de lucht niet rechtsreeks op de in de kamer aanwezigen wordt geblazen. Dat is dankzij de toepassing van een nieuwe technologie die de distributie van de luchtstroom in de gekoelde ruimte controleert. Behalve een laag geluidsniveau van 18db, ondersteunt de DC-omvormtechnologie een exacte temperatuurcontrole tot binnen 0,1°C. Deze laatste functie is een vereiste voor couveuses in de ziekenhuisafdelingen neonatologie.

In de loop van het evenement onthulde Skyworth 11 nieuwe koelkasten en 8 nieuwe wasmachines, onder aanvoering van het vlaggenschipproduct van de onderneming, een touchscreen koelkast met meerdere deuren. Dit product dat de naam Touch Screen draagt, heeft een op Android gebaseerd intelligent controlesysteem, dubbele omvorm- en geluidsverlagingstechnologieën, een luchtzuiveringssysteem (ACS), constante temperatuur- en vochtigheidstechnologie en een intelligente instant koelfunctie, evenals een converteerbaar schuifladeontwerp. Er zijn zeven uitvindingoctrooien en zes octrooien als gebruiksmodel aan het product verleend.

Opmerkelijk is dat Skyworth ook zijn iconische intelligente product voor thuisgebruik presenteerde - een intelligente multifunctionele minibar die een combinatie is van een koffietafel, een koelkast en een muziekspeler. De minibar kan gebruikt worden om voedingsmiddelen en theebladeren te bewaren en tegelijkertijd heeft de minibar een USB-oplader en Bluetooth-controlefuncties. Daardoor is geen verlenging van het patchboard nodig van één kamer in het huis naar de slaapkamer.

Tijdens de IFA-beurs dit jaar stelde Skyworth zijn volledige gamma intelligente huishoudapparaten voor met als doel zijn verwezenlijkingen en zijn grotere aanwezigheid op de intelligente huishoudapparatenmarkt te benadrukken. In Berlijn toonde Skyworth al zijn belangrijkste producten, waaronder televisies, koelkasten, wasmachines, airconditioners en akoestische apparaten. Skyworth grijpt kansen aan en pakt uitdagingen aan in de mondiale consumentenelektronicamarkt en toont dat de onderneming in staat is om een nieuw rond de kleurentelevisie gecentreerd ecosysteem in de woonkamer te bouwen.

http://mma.prnewswire.com/media/551586/Skyworth_Group_SW2.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551586/Skyworth_Group_SW2.jpg]

http://mma.prnewswire.com/media/551587/Skyworth_Group_SW3.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551587/Skyworth_Group_SW3.jpg]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551585/Skyworth_Group_SW1.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551585/Skyworth_Group_SW1.jpg] Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551586/Skyworth_Group_SW2.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551586/Skyworth_Group_SW2.jpg] Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551587/Skyworth_Group_SW3.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551587/Skyworth_Group_SW3.jpg]

CONTACT: Xu Yue, Mobiel nummer: +86 755 26010001, E-mail: brand@skyworth.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234